Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Vancea a rupt certificatul de căsătorie cu Dragoș Paiu! Fosta asistentă TV a dezvăluit motivul

Roxana Vancea a rupt certificatul de căsătorie cu Dragoș Paiu! Fosta asistentă TV a dezvăluit motivul
17

de Cristina Țapu,

Roxana Vancea și Dragoș Paiu sunt căsătoriți civil de cinci ani, iar recent au făcut jurământul lor de iubire eternă în fața lui Dumnezeu. Deși relația lor este una solidă, vedeta recunoaște că, la un moment dat, a rupt certificatul de căsătorie. Iată ce a determinat-o să recurgă la acest gest radical!

Roxana Vancea a rupt de mai multe ori certificatul de căsătorie cu Dragoș Paiu

În acest an, cei doi parteneri și-au declarat iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, iar legătura lor pare să fie una ideală. Cu toate acestea, fosta asistentă tv admite că se mai certă uneori cu soțul ei, iar din cauza disputelor aprinse a rupt certificatul lor de căsătorie. Nu o dată, ci în repetate rânduri!

„Cu siguranță nu am vrut să mă despart de el, că nici nu-mi amintesc exact de ce l-am rupt. L-am rupt de vreo două ori.

În general când mă enervez cășun pe certificatul ăla. Dar m-am gândit să îi fac niște copii xerox, că deja îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”, declara Roxana Vancea, în cadrul unui interviu pentru Revista Viva!

cum-arata-roxana-vancea-dupa-ce-a-slabit-foarte-mult.-cate-kilograme-are-acum.-imi-doresc-sa-ma-ingras-dar-nu-reusesc-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Roxana a recunoscut că, de cele mai multe ori, certurile sunt mici și nu pornesc de la lucruri foarte grave. În plus, niciodată nu au fost supărați mai mult de o zi, iar Roxana este dispusă să ierte relativ ușor.

În toți acești ani nu am întâmpinat probleme atât de mari în relație, încât să ne punem problema despărțirii și mai glumesc câteodată cu el și îi spun că doar văduvă mă poate lăsa. Nu am fost niciodată certați mai mult de o zi și în 90% dintre cazuri ne certăm la telefon, nici măcar față în față.”, povestea Roxana, în cadrul aceluiași interviu.

Roxana și Dragoș s-au cununat religios pe 2 martie 2024

În decembrie 2019, Roxana și Dragoș s-au cununat religios, iar pe 2 martie 2024 au făcut marele pas și au devenit soț și soție și în fața divinității. 

nunta-vanceaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Roxana a fost îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă de tip prințesă, cu decolteu și un voal lung, ținând în mână un buchet impresionant de flori naturale. Familia, prietenii și apropiații au fost așezați de o parte și de alta a mirilor, iar printre invitați s-au numărat și Anda Adam cu soțul ei, veniți să îi susțină pe cei doi îndrăgostiți.

Spre surprinderea tuturor, Roxana Vancea și Dragoș Paiu au ales să nu organizeze o petrecere grandioasă de nuntă după ceremonia religioasă, așa cum se obișnuiește. Roxana povestea că nu este adepta petrecerilor cu sute de invitați, acesta fiind principalul motiv pentru care nu a organizat o asemenea petrecere.

Sursă foto: Instagram Roxana Vancea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton