Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Nemeș, ultimele imagini înainte de filmările pentru „Survivor All Stars”. Cum s-a afișat pe o plajă din Republica Dominicană

Roxana Nemeș, ultimele imagini înainte de filmările pentru „Survivor All Stars”. Cum s-a afișat pe o plajă din Republica Dominicană
30

de Roxana Mirea,

Roxana Nemeș este concurentă la „Survivor All Stars”, show-ul care începe din 16 ianuarie pe Pro TV. Ea face parte din echipa Faimoșilor și este gata să dea tot ce-i mai bun pe traseu. Recent, Roxana Nemeș a publicat ultimele imagini din Republica Dominicană, înainte de a începe filmările.  

Roxana Nemeș, ultimele imagini înainte de filmările „Survivor All Stars” 

Filmările pentru „Survivor All Stars”, show-ul care începe din 16 ianuarie pe Pro TV, au început deja în Republica Dominicană. Printre concurenți, se numără și Roxana Nemeș, care este gata să dea tot ce-i mai bun pentru a câștiga.  

Înainte de a intra pe traseu, Roxana Nemeș s-a bucurat de ultimele clipe de relaxare pe una dintre plajele din Dominicană. 

roxana-nemes-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 30

„Viață! Acum, avem viață. Să profităm cât mai putem! Mă bucur de nisip, de mare, de tot, de ocean. Mi-a fost dor! Mi-a fost dor, pentru că, în câteva ore, o să ne ia telefonul, o să ne ia tot. Rupem contactul cu realitatea și vom fi în junglă. 

Așa că, hai să ne bucurăm acum! Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și să fiți acolo, că am nevoie de voi!”, a spus Roxana Nemeș, pe Instagram, acum câteva zile.  

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 

Echipa Faimoșilor

Primii concurenți sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Echipa Războinicilor

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 30

Sursa Foto: Instagram, Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton