Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Nemeș a dezvăluit în ce condiții sunt nevoiți să trăiască concurenții de la Survivor All Stars: „Ca pe vechi. Cum se trăia odată”

Roxana Nemeș a dezvăluit în ce condiții sunt nevoiți să trăiască concurenții de la Survivor All Stars: „Ca pe vechi. Cum se trăia odată”
12

de Cristina Țapu,

Roxana Nemeș a participat la Survivor All Stars, însă a părăsit competiția după doar o lună petrecută în concurs din cauza problemelor de sănătate. Revenită în România, concurenta a vorbit deschis despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Iată în ce condiții grele trebuiau să trăiască concurenții.

Roxana Nemeș, despre condițiile în care concurenții sunt nevoiți să trăiască la Survivor All Stars

Roxana Nemeș a părăsit Survivor All Stars din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au mai permis să continue în competiție. Ajunsă înapoi în România, Roxana Nemeș a vorbit despre condițiile dificile în care sunt nevoiți să trăiască concurenții.

În sezoanele anterioare, numeroase concurente au exprimat nemulțumiri legate de căderea părului, fie în timpul filmărilor, fie imediat după revenirea în țară. Situația nu se aplică și Roxanei Nemeș, dar aceasta menționează că nu a așteptat ca părul să-și recapete aspectul stălucitor de la sine, ci a vizitat imediat un salon de înfrumusețare imediat ce a ajuns acasă.

Elena Marin și Roxana Nemeș, eliminate de la Survivor All Stars 2024. Primele declarații. (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Se pare că încă este ok, adică stau bine la capitolul ăsta. De când am ajuns acasă m-am dus la prietenele mele unde eu îmi fac părul de ani de zile. M-au certat, mi-au zis că este foarte uscat, dar mulțumesc lui Dumnezeu că este ok, că este sănătos, nu îmi cade, e bine”., a povestit Roxana Nemeș, în cadrul unui interviu acordat pentru Ego.ro.

Concurenții se spală adesea doar cu apă de mare

În ciuda presupunerilor multor telespectatori, conform spuselor Roxanei Nemeș, ideea că fetele ar primi în secret șampoane și produse de îngrijire corporală este total falsă. Cu adevărat, în sezonul precedent, datorită unor premii câștigate pe parcursul competiției, concurenții aveau opțiunea să achiziționeze șampoane.

Nu ai nimic, ai cocos, cu care te dai și sub formă de mască, și sub formă de cremă, și așa mai departe. Deci ca pe vechi, cum se trăia odată. Eu am întrebat prietene, doctori pe care îi am, înainte să plec la ”Survivor”, iar acum deja știam, și mi-au zis că este foarte sănătos să nu te speli cu nimic decât cu apa din mare. Este foarte sănătos și să nu cumva să pun detergent sau altele, ce găseam noi pe acolo. Nu am nicio problemă nici cu părul, nici cu pielea„, a declarat fosta concurenta, potrivit sursei menționate anterior.

Roxana Nemeș vorbea în anul 2021 despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat după participarea la emisiune, însă asta nu a împiedicat-o să accepte din nou participarea la show-ul din Republica Domincană. Vedeta susține că pe plaja din Dominicană și-a găsit liniștea și a putut intra în conexiune cu copilul său interior.

Sursă foto: Pro TV – Instagram Roxana Nemeș

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton