Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Nemeș a fost umilită în direct de Cristi Mitrea. Ce i-a reprosat fostei concurente de la Survivor: „Păr blond și ochi frumoși, atât”

Roxana Nemeș a fost umilită în direct de Cristi Mitrea. Ce i-a reprosat fostei concurente de la Survivor: „Păr blond și ochi frumoși, atât”
12

de Cristina Țapu,

Roxana Nemeș a fost eliminată de la „Survivor All Stars”, după o lună de competiție, din motive medicale. Revenită în România, ea a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre parcursul său în cometiție. Tratamentul de care a avut parte a fost, însă, unul greu de crezut, iar Roxana a fost umilită în direct de către Cristian Mitrea.

Roxana Nemeș, conflict în direct cu Cristian Mitrea

Cristi Mitrea, care în sezonul anterior a fost implicat într-un conflict intens cu Kamara în cadrul aceluiași show, a afișat o atitudine disprețuitoare în raport cu Roxana.

Elena Marin și Roxana Nemeș, eliminate de la Survivor All Stars 2024. Primele declarații. (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta.

Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului.

Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată”,  a declarat Cristi Mitrea.

Sportivul i-a reproșat că a participat la competiție fără niciun rost și că a ocupat locul cuiva mai bine pregătit. Roxana Nemeș a reacționat dur atunci când a auzit criticile primite din partea lui Cristi Mitrea, iar telespectatorii au asistat la un schimb tăios de replici între cei doi.

remus-boroiu-si-cristi-mitrea-schimb-dur-de-replici-in-direct-la-tv.-ce-acuzatii-si-au-adus.-nu-sunt-cretin-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

„Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât„, a spus Cristi Mitrea, spre surprinderea tuturor, inclusiv a lui Cătălin Măruță.

„Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a replicat Roxana Nemeș, vizibil deranjat de atitudine pe care a afișat-o Cristian Mitrea.

Roxana Nemeș a fost eliminată după o lună petrecută în competiție

După ample investigații, medicii au concluzionat că este în interesul ei să părăsească competiția și să se întoarcă acasă. Se pare că pentru cele patru săptămâni petrecute în competiția din Republica Dominicană, Roxana Nemeș a primit o sumă frumoasă de bani.

Conform celor de la Cancan, Roxana Nemeș a fost plătită cu nu mai puțin de 5.000 de euro pe săptămână, așadar la finalul lunii petrecute departe de cei dragi a reușit să acumuleze 20.000 de euro, o sumă deloc de neglijat.

Sursă foto: PRO TV – Instagram Cristi Mitrea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton