; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ionescu spune Bună dimineaţa, sănătate! la Neatza cu Răzvan şi Dani

Roxana Ionescu spune “Bună dimineaţa, sănătate”

10 September 2013


După ce a fost asistentă în cadrul show-ului “Splash! Vedete la apă”, Roxana Ionescu are acum propria ei rubrică, în cadrul matinalului “Neatza cu Răzvan şi Dani”.

În fiecare marţi şi joi, Roxana va da „Bună dimineaţa, sănătate!', aducându-le telespectatorilor cele mai noi informaţii în materie de sănătate şi frumuseţe.

„Când mi s-a propus să fac o astfel de rubrică, nu am stat pe gânduri. Sunt pasionată de zona asta, a tratamentelor de înfrumuseţare şi a dietelor care nu ne afectează sănătatea şi vreau să împărtăşesc din experienţa mea tututor doamnelor şi domnişoarelor. Vom veni cu sfaturi de la specialişti în domeniu pentru a le ajuta să păşească în lume mândre', a declarat Roxana.

Mai ales că frumoasa prezentatoare ştie din proprie experienţă cât de greu e să te abţii de la tot felul de delicatese şi faptul că stă în puterea fiecăruia dintre noi să slăbim sănătos. Ce a motivat-o pe ea să nu se abată deloc de la dietă: „Ştiu ce înseamnă să îţi cumperi blugi cu 3 numere mai mici şi să îi probezi zi de zi, în aşteptarea momentului în care să îi poţi îmbrăca!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare