; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neatza_Roxana si Flavia

Roxana Ionescu şi Flavia Mihăşan n-au mai ţinut cont de nicio regulă

24 December 2013

Neatza_Roxana si FlaviaÎn dimineața de Moș Ajun, Răzvan și Dani vin cu o ediție specială a matinalului de la Antena 1. Începând cu ora 8 dimineaţa, haioşii matinali dau startul petrecerii cu o ediţie specială a emisiunii Neatza, plină de voie bună, cu momente din cele mai haioase şi invitaţi pe măsură.

Bineînţeles, la zi de sărbătoare, de pe lista lui Vlădutz nu puteau lipsi vestiţii cozonaci, care le-au îmbiat toată dimineaţa pe Roxana şi Flavia.

Foarte atente la ce mănâncă de obicei, fetele n-au mai ţinut cont de nicio regulă au devorat un cozonac în doar câteva minute, spre deliciul colegilor de platou, care nu au mai contenit cu glumele. Ba mai mult, Dani a propus şi nişte titluri de ştiri   << Roxana şi Flavia, la limita plesnirii>> sau <>.

Năzdrăvăniile puse minuţios la cale de Răzvan, Dani, Flavia, Roxana, Vlădutz,  Puberu, Aurică, Cătălin Oprişan, dar şi ceilalţi membri ai echipei Neatza nu se opresc aici, cei mai veseli matinali încântându-şi telespectatorii cu momente din cele mai haioase şi invitaţi simpatici.

Paula Seling, Ducu Bertzi şi Alin Oprea sunt doar câțiva din cei care nu vor rata întâlnirea cu telespectatorii Antena 1 pe 24 decembrie, de la ora 8.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare