; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ionescu

Roxana Ionescu şi-a sărbătorit ziua de naştere la “Wow Biz”

23 April 2013

Frumoasa Roxana Ionescu a împlinit ieri, 22 aprilie, 28 de ani şi a venit în platoul emisiunii Wow Biz' de la Kanal D, unde prezentatorii Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea i-au pregătit câteva surprize. Roxana a primit astfet un tort din partea echipei şi un buchet de flori de la fostul partener de la Dansez pentru tine', Ştefan, despre care s-a scris că ar fi iubitul ei.

Mama Roxanei i-a făcut tort de biscuiţi, preferatul ei, şi a intrat în direct pentru a-i ura La mulţi ani!'.

Mă simt foarte bine, sunt foarte fericită de ziua mea. Sunt iubită de familie, de prieteni. Nu-mi vine să cred că i-aţi convins să intre în direct pentru că ei îşi renovează casa şi am fost şi era totul în dezordine acolo, iar acum văd că e perfect. Am cei mai minunaţi părinţi. Nu s-au băgat niciodată în viaţa mea. Îmi iubesc foarte mult părinţii, e un moment emotionant. Îmi doresc un iubit cam cum e tata, el o iubeşte foarte mult pe mama, mi-aş dori o relaţie ca a lor', a spus Roxana la Wow Biz'.

“Non-stop sunt cuplată, m-am obişnuit!”

După divorţul de anul trecut, de soţul ei, Laurenţiu, Roxana a devenit una dintre cele mai râvnite domnişoare din showbiz. Mama Natură' îi asigură însă pe toţi că, în prezent, nu are pe nimeni:

Non-stop sunt cuplată, m-am obişnuit! Cum am deschis gura şi am vorbit cu vreun bărbat, în secunda doi sunt cuplată cu el. N-am nici un iubit, nu există nici un bărbat în viaţa mea. Lucrurile astea sunt deranjante. Sunt liberă! Cu toţii avem prieteni. Dacă vorbesc, nu înseamnă că fac lucruri deplasate', a declarat Roxana pentru Ring'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare