; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana ionescu

Roxana Ionescu s-a logodit. Când va avea loc nunta

02 May 2019

După cea a primit vestea că va deveni mămică, Roxana Ionescu a trăit un alt moment plin de emoție. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie la sfârșitul lunii aprilie.  

Roxana Ionescu, în vârstă de 34 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de bărbatul care i-a cucerit inima și care, de curând, a cerut-o de soție. De dragul lui Tinu Vidaicu, vedeta a renunțat la televiziune după 15 ani și s-a stabilit în Timișoara, pentru a fi mai aproape de omul de afaceri, conform Libertatea.ro.

„Mama Natură', așa cum a devenit cunoscută Roxana în fața publicului, urmează să nască în luna octombrie, după cum a declarat chiar ea. Cei doi îndrăgostiți nu se grăbesc să facă nunta, ci preferă să se bucure din plin de etapa minunată pe care o trăiesc. Aceștia s-au gândit să ajungă în fața altarului anul viitor, după ce se vor acomoda cu noul statut de părinți.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

One boy, thousand feelings♥️ @tinuvidaicu

A post shared by Roxana Ionescu (@roxanaelenaionescu) on

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe. După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta', a declarat Roxana Ionescu pentru Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare