; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ionescu s a căsătorit religios cu Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu s-a căsătorit religios cu Tinu Vidaicu. Primele imagini de la eveniment

14 June 2021

Fosta asistentă tv Roxana Ionescu și partenerul ei, Tinu Vidaicu, au spus da în fața lui Dumnezeu, la mai bine de un an de când au spus „DA' și în fața ofițerului stării civile.

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat doar membrii familiei și prietenii apropiați. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au făcut totuși public faptul că s-au căsătorit urcând pe rețelele de socializare mai multe fotografii.

Cununia religioasă, la fel ca și cea civilă a avut loc la Timișoara, oraș în care Roxana s-a mutat în urmă cu mai mulți ani de dragul lui Tinu. Cei doi s-au logodit în aprilie 2019, atunci când fosta vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a anunțat că era însărcinată cu primul lor copil. Din păcate însă ea a pierdut sarcina cu câteva luni înainte de a naște. 

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a marcat un frumos eveniment în viața Roxanei Ionescu și a lui Tinu Vidaicu. După ce au spus „Da' în fața ofițerului stării civile în februarie 2020, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. 

Roxana Ionescu a fost cea care a dezvăluit că evenimentul a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Aceasta a postat în mediul online câteva fotografii de la cununia religioasă, însoțite de un mesaj romantic:

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu', a scris Roxana Ionescu pe rețelele de socializare în data de 12 iunie. 

 Vezi galeria foto >

În fotografiile postate observăm că Roxana Ionescu a purtat o rochie superbă albă, cu un decoleteu generos și o crăpătură pe picior. Tinu Vidaicu s-a asortat cu partenera sa alegând să poarte un cosum crem și o camașă albă neaccesorizată cu papion sau cravată. 
Tinu Vadaicu a împărtășit și el câteva fotografii de la eveniment, iar pe InstaStory și-a fotografiat și verigheta:

„Fiecare dintre voi care se bucură pentru fericirea noastră, are un loc cald in inima si familia noastra ♥️', a scris Tinu Vadaicu în mediul online.

După cununia religioasă, Roxana Ionescu, Tinu Vidaicu, dar și cei apropiați lor au petrecut la un restaurant din Timișoara.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare