; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ionescu TInu Vidaicu

Roxana Ionescu, primele declarații după nuntă. Când va pleca în luna de miere

27 June 2021

Fosta asistentă tv Roxana Ionescu și partenerul ei, Tinu Vidaicu, au spus da în fața lui Dumnezeu, la mai bine de un an de când au spus „DA' și în fața ofițerului stării civile.

Cei doi s-au căsătorit în al doilea weekend al lunii iunie, iar petrecerea a fost una pe cinste! Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au hotărât să își unească destinele după 8 ani de relație. În cadrul emisiunii „La Măruță', Roxana Ionescu a confirmat că în acte poartă acum numele soțului și a făcut o serie de dezvăluiri despre cel mai frumos eveniment din viața ei:

„A fost foarte frumos! A fost cea mai frumoasă zi din viața noastră! A fost ca un vis care a trecut foarte repede, din păcate. Cu toate că nunta a durat la noi cam 3 zile și 3 nopți, tot ni s-a părut că a fost puțin, dar am avut lângă noi toți prietenii, am avut oameni minunați care au știut să se distreze cot la cot cu noi și am transformat nunta în petrecere. Nunta a avut loc la Timișoara. Ne-am căsătorit la Catedrală, iar weekendul următor am fost la un salon unde a avut loc petrecerea', a declarat Roxana Ionescu pentru emisiunea „La Măruță' de la Pro TV.

 Vezi galeria foto >

Chiar dacă multe celebrități pleacă acum în vacanță, Roxana și Tinu Vidaicu nu vor pleca prea curând în luna de miere. Cei doi dețin două cluburi în Timișoara de care trebuie să se ocupe până la încheierea sezonului festival. Cu toate că nu vor pleca acum în luna de miere, cei doi plănuiesc o escapadă pentru sfârșitul anului:

„Luna de miere nu știu exact când va avea lor, dar sperăm că în iarnă vom face cu adevărat o lună de miere', a mărturisit Roxana Ionescu, care a dezvăluit ulterior că își doresc foarte mult și un copil. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare