; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ionescu dans (3)

Roxana Ionescu, în paşi de dans la „Junior Chef”

05 May 2014

Frumoasa prezentatoare a unicului show culinar cu copii din România, „Junior Chef', a stat pe parcursul preselecţiilor alături de familiile copiilor care veneau să le demonstreze lui Horia Vîrlan, Marius Florea Vizante şi Ancăi Lungu că ştiu să gătească. Astfel, ea a trecut prin tot felul de emoţii odată cu ei şi a aflat poveştile celor mici chiar de la părinţi.

Roxana Ionescu dans (1)

Nu mai este un secret faptul că Roxana iubeşte dansul, iar atunci când a aflat că unul dintre puşti practică dans sportiv de performanţă, s-a dus pe platoul de filmare şi l-a luat pe concurent la dans, impresionându-i pe cei trei juraţi cu talentul său. Prezentatoarea recunoaşte că de fiecare dată când are ocazia mai fuge pe platoul de filmare, lângă copii, pentru a-i încuraja şi a-i face să se simtă bine ca să uite de emoţii pentru că parcursul celor opt ediţii de preselecţii a plâns, a râs, a avut emoţii odată cu susţinătorii celor mici, dar şi cu concurenţii care erau la bancul de lucru:

Roxana Ionescu dans (3)

„Mereu mi-a părut rău pentru cei mici când vedeam că se încurcă sau că au emoţii şi îmi doream să îi ajut, deşi, ştiam că nu pot face asta, aşa că, de fiecare dată când pot, fug de la locul meu şi îi mai ajut să lase emoţiile deoparte. Doar suntem la o emisiune cu copii şi trebuie să mai fim si noi copii, uneori', povesteşte Roxana Ionescu.

O nouă ediţie „Junior Chef' – ultima ediţie de preselecţii, n.r. – este programată în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare