; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ionescu a divorțat, după șase ani de căsnicie?

12 July 2012

Deși nu vrea să spună dacă este sau nu adevărat, despre Roxana Ionescu se zvonește că ar fi divorțat de soțul ei, Laurențiu. Imagini cu soțul ei la brațul altei femei, informația că Roxana s-a mutat singură într-un nou apartament, dar și absența verighetei de pe degetul blondei, sunt indiciile care au dat startul zvonurilor, scrie Libertatea.

Vedeta a pus punctul pe „i' în timpul unui interviu pe care l-a acordat celor de la „Drept la țintă'. Ea a spus că ea și Laurențiu sunt încă „foarte buni prieteni' și că „nu se va pune problema unui scandal' și că, orice probleme ar fi existat în cuplu, ele au fost rezolvate.

„Pe deget am un inel nou. Nu vreau să comentez faza cu divorțul. Nu-mi doresc să discut pe tema asta. Pot să vă spun că sunt foarte bine. Nu mai locuiesc acolo. Am un apartament nou, este mai mare, asta mi-am dorit. Sunt doar fericită, nu sunt fericită dintr-un anumit motiv. Îmi doresc să am liniște și nu vreau să afle toată lumea secretele vieții mele personale', a declarat Roxana în emisiunea „Drept la țintă'.

Cătălin Măruță i-a trimis cuvinte de încurajare

La auzul veștii că e posibil ca „Mama Natură' să fi divorțat, Cătălin Măruță a ținut să îi adreseze câteva cuvinte de încurajare, prin intermediul „Happy Hour'.

„Aflu că Roxana Ionescu a divorțat după șase ani de căsnicie. Dacă e adevărat, eu îi doresc să treacă repede peste dezamăgirea provocată de despărțire și să stea liniștită! Sunt o grămadă de bărbați care iubesc mama natură și frumusețile pe care ea le oferă. Adica o sa îți fie din ce în ce mai bine', i-a spus Cătălin în timpul emisiunii sale, relatează protv.ro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare