; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Roxana Ionescu a câștigat trofeul „Dansez…”

10 December 2012

Roxana Ionescu şi George Boghian sunt câştigătorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine', care s-a terminat vinerea trecută. Singur pe lume, George Boghian şi-a pus toate speranţele în participarea la show-ul de la Pro TV.

A trecut de la extazul de a fi selectat printre concurenţi, la agonia de a-şi vedea lupta în ringul visurilor luând sfârşit atunci când partenera alături de care a intrat în competiţie, Monica Davidescu, s-a accidentat extrem de grav în timpul repetiţiilor. Roxana Ionescu a fost cea care i-a sărit în ajutor, cea care i-a promis actriţei că-i va duce băiatul în finală şi cea care l-a susţinut pas cu pas pentru câştigarea marelui premiu, în valoare de 60.000 de euro şi a trofeului emisiunii.

Emoţiile au fost poate mai mari ca oricând

Echipele finaliste au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, tocmai pentru a convinge telespectatorii să-i aleagă marii câştigători. Impresionat de toate încercările prin care a trecut George până acum, de faptul că nu ştie ce-nseamnă să-ţi poate cineva de grijă, publicul a decis aseară să-i fie familie şi să-i sprijine visul.

img_0838

Picture 1 of 26

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer s-au clasat pe locul al II-lea, obţinând astfel 20.000 de euro, iar Oana Ioniţă şi Ali pe locul al III-lea, ceea ce i-a adus lui Ali suma de 15.000 de euro.

Nu doar finaliştii au fost sprijiniţi financiar

Adriana Lupu a primit 10.500 de euro, Valentina Hainăroşie 12.000 de euro, Diana Pop 8.000 de euro, Carol Şoldea 6.000 de euro şi Andreea Preda 11.500 de euro. De asemenea, fiecare caz umanitar prezentat în emisiune, pentru care au dansat Inna, Horia Tecău şi Iulia Vântur şi Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru a primit câte 3.000 de euro.

Suma totală a premiilor oferite în marea finală a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii s-a ridicat astfel la 152.000 de euro.

Vi-i mai amintiţi pe câştigătorii precedentelor ediţii? Iată-i aici!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare