; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Iliescu, cu piciorul imobilizat la TV

08 October 2010

De astăzi, 8 octombrie, Roxana Iliescu relansează emisiunea „Săptămâna mondenă' de la B1, într-un nou format. Din cauza unui accident stupid petrecut pe stradă, Roxana Iliescu va prezenta prima ediţie având piciorul drept imobilizat.

Roxana spune însă că acest incident este de bun-augur şi îşi aminteşte că emisiunea „Naşul' a debutat acum 9 ani cu un ulcer perforat al moderatorului Radu Moraru.

Invitata specială a Roxanei este Anastasia Soare, una dintre cele mai de succes românce din America, supranumită şi „regina sprâncenelor'.

Anastasia Soare este prezentă zilele acestea în România, pentru inaugurarea primului său salon de înfrumuseţare din ţară, care se va deschide chiar vineri, 8 octombrie, motiv pentru care această ediţie va fi înregistrată. În rest, „Săptămâna mondenă' se va difuza în direct, în fiecare vineri la B1, de la ora 19.00.

După discuţiile cu personajul principal, va exista, întotdeauna la finalul emisiunii prezentate de Roxana Iliescu un top 3 al ştiri mondene, care vor fi comentate în studio de toţi cei prezenţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare