Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Hulpe și-a aniversat fetița cu o petrecere cu super-eroi. Cum s-au costumat Corina Caragea și Ramona Păun

Roxana Hulpe și-a aniversat fetița cu o petrecere cu super-eroi. Cum s-au costumat Corina Caragea și Ramona Păun
24

de Cătălina Matei,

Bucurie mare în familia Roxanei Hulpe, căci fetița sa a împlinit 1 an, iar momentul a fost marcat printr-o petrecere grandioasă. Prezentatoarea Știrilor Pro TV din weekend și soțul său s-a costumat în Superman, în timp ce restul invitaților au îmbrăcat și ei haine de eroi din povești.

Pe 1 februarie, micuța Zora, fetița Roxanei Hulpe, a împlinit 1 an. Iar prezentatoarea Știrilor Pro TV din weekend i-a organizat o petrecere fix ca-n povești, unde dress-code-ul a fost… eroi de poveste.

Astfel, vedeta Pro TV și soțul ei Bogdan Rădulescu s-au costumat în Superman și s-au distrat grozav alături de invitații lor.

Vreau doar să știe că are o armată de eroi în jurul ei. Și mai vreau să știe că nu suntem nici Supermam nici Superdad, dar în drumul acesta minunat alături de ea avem toată dragostea și tot sprijinul oamenilor care au intrat în povestea noastră iar și iar. Așa că, pentru ea, datorită lor, avem puteri de supereroi”, a scris Roxana Hulpe pe contul său de Instagram, unde a publicat mai multe fotografii de la eveniment.

roxana-hulpe-aniversare-zora-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Cum s-au costumat Corina Caragea și Ramona Păun

Bineînțeles, la petrecerea Zorei au fost prezenți și mulți dintre colegii mamei sale de la Știrile Pro TV, care au respectat dress-code-ul evenimentului și au venit și ei costumați. Poate cele mai multe complimente le-au primit prezentatoarele știrilor sportive Corina Caragea și Ramona Păun, care și-au ales două personaje extrem de îndrăgite de copii: Minnie Mouse și Alice din Țara Minunilor.

Am călătorit în lumea basmelor pentru o zi, la petrecerea Zorei! @roxanahulpe @radulesku, La mulți ani ca-n povești!”, a scris Corina Caragea pe contul său de Instagram.

roxana-hulpe-aniversare-zora-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 24

Deghizată în Alice în Țara Minunilor la aniversarea de basm a Zorei. Câte povești au prins viață în seara asta! Mulțumim, @roxanahulpe si @radulesku, pentru cea mai frumoasă petrecere!”,  a scris și Ramona Păun în dreptul pozelor postate pe contul său de Instagram.

roxana-hulpe-aniversare-zora-15Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 24

Cosmin Stan și soția lui, nașii fetiței Roxanei Hulpe

Micuța Rafila Zora, care s-a născut pe 1 februarie 2023, a fost botezată pe 27 mai, în aceeași biserică în care și mama sa, Roxana Hulpe, a primit taina botezului, în urmă cu 33 de ani. Evenimentul a fost și mai emoționant prin prisma faptului că unul dintre preoții care au oficiat slujba a fost chiar tatăl vedetei. Iar nașii de botez au fost chiar colegul său de la pupitrul Știrilor pro TV de weekend, Cosmin Stan, și soția acestuia, Oana.

roxana-hulpe-a-slabit-40-de-kilograme-dupa-ce-a-nascut-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 24

Cosmin și Oana împreună cu Andra și soțul ei tot Cosmin sunt nașii micuței. Cosmin Stan și Oana ne sunt și prieteni foarte buni, dincolo de știri, au o familie frumoasă și știu că vor avea grijă ca Zora să fie bine. Simți lucrurile astea, la fel cum am știut din prima clipă și că Andra și Cosmin, ceilalți nași, sunt părinții spirituali pe care Zora să-i aibă alături mereu. Ne sunt tare dragi și le mulțumesc că au atât de multă iubire pentru micuța noastră”, ne-a povestit anul trecut Roxana Hulpe.

Și tot de la ea am aflat atunci și dacă cei doi nași vor fi și părinții spirituali de la cununia religioasă. „Dacă îmi lipsește ceva acum e cununia religioasă, pentru mine familia începe cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Noi ne-am căsătorit doar civil anul trecut, așa că anul viitor vom face și ceremonia religioasă și o nuntă frumoasă alături de prietenii dragi nouă. Încă negociez cu Zora dacă ne împrumută părinții spirituali”.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton