; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Hulpe

Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor Pro TV, și-a amânat nunta

09 December 2020

ROXANA HULPE (30 de ani) a primit la sfârșit de an vești bune. În luna noiembrie s-a alăturat echipei de prezentatori a știrilor Pro TV, iar la nivel personal a găsit împlinirea alături de Alex Petricean, prezentatorul emisiunii „Guști! Și apoi mănânci' de la TVR 1.

Din păcate însă evenimentul care avea să fie cel mai important din viața ei a fost amânat. Așa cum multe cupluri au decis în acest an, din cauza contextului cauzat de pandemie și Roxana a decis ca nunta să nu mai aibă loc anul acesta. 

„Ohhh, e o adevărată poveste de spus nepoților. Da, am zis ‘da acum vreo doi ani. Într-un final trebuia să ne căsătorim religios și civil la Cluj, acasă, pe 30 Mai, însă s-a anulat acea dată din cauza crizei sanitare ce tocmai izbucnise în țara noastră. Aveam tot pregătit: de la rochii, la flori, restaurant, bisercă, invitații, muzică… tot. Am amânat eventimentul, sperând că lucrurile se vor așeza, pentru 25 Iulie. Însă înainte cu două săptămâni lucrurile erau din ce în ce mai dificile, așa că am decis să nu punem pe nimeni în pericol și am anulat', a declarat Roxana Hulpe.

Prezentatoarea a mai dezvăluit că evenimentul a fost reprogramat pentru anul viitor, cu toate acestea nu este încă nimic stabilit 100%. 

 

„Rochiile așteaptă, la fel și părinții și prietenii. Nu știm, așteptăm și noi să se așeze lucrurile, cel mai important acum e să fim sănătoși, dar probabil va fi anul viitor, încă nu am stabilit nimic și nu știm dacă mai găsim loc să facem petrecere pentru că e totul rezervat pentru 2021 în materie de nunți de joi până luni. Acum cel puțin e perioada în care cel mai bun plan este să nu ai niciun plan', a mai spus ea.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Rafila Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare