Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au cununat religios. Au avut o petrecere atipică, cu elefanți și confetti: „Soțul e cu circul”

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au cununat religios. Au avut o petrecere atipică, cu elefanți și confetti: „Soțul e cu circul”
19

de Cristina Țapu,

Roxana Hulpe s-a căsătorit religios sâmbătă, 1 iunie, având o nuntă cu tematica circ. Prezentatoarea de la PRO TV a fost condusă la altar de tatăl său, preot, iar nașii au fost Cabral și Andreea Ibacka. Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, s-au numărat printre invitații de seamă. Iată detaliile!

Roxana Hulpe s-a căsătorit religios cu Bogdan Rădulescu

Roxana Hulpe, cunoscuta prezentatoare de la Pro TV, s-a căsătorit religios după ce, acum doi ani, a spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Recenta ceremonie religioasă a fost una plină de emoție și eleganță, iar Roxana a fost condusă la altar chiar de către tatăl său, de profesie preot, care cu greu și-a putut stăpâni lacrimile.

roxana-hulpe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Petrecerea fastuoasă a avut loc la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ. Tema circului a fost evidentă încă de la început, când nuntașii au fost întâmpinați de un elefant gigantic la intrare. Printre invitați s-au numărat personalități precum Andreea Esca, Amalia Enache, Cabral, Cosmin Stan (nașul Zorei, fiica Roxanei Hulpe și a soțului său), Cătălin Măruță, chef Adi Hădean și Dragoș Anastasiu, cunoscut datorită emisiunii Arena Leilor.

„Facem cununia religioasă și petrecerea. Abia aștept! Petrecerea este cu tematică circ, nu am ales-o eu, deși mie îmi place circul. Soțul e cu circul, el se mută cu circul peste tot, și a zis să poposim un pic și în viața personală. Petrecerea va avea loc într-un restaurant, care este în formă de circ, cupolă, e pe rotund, iar decorurile și toate cele vor fi de circ, cu tematică circ. Chiar acum mi-a zis Bogdan (n.r. – soțul ei) că vom avea un elefant uriaș la intrare”, povestea Rozana Hulpe, pe pagina personală de Instagram, cu puțin timp înainte de marele eveniment.

Petrecerea de pomină a început încă din autobuzul care a transportat invitații la eveniment, aceștia fiind acompaniați de lăutari. Evenimentul a continuat cu muzica Deliei Matache, iar atmosfera a fost animată și de Damian Drăghici, alături de formația sa.

Roxana Hulpe a fost cerută în căsătorie la ediția din anul 2022 a festivalului Untold

Roxana Hulpe a trăit momente de magie pură la ediția din anul 2022 a festivalului Untold. Iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold, a făcut un gest care va rămâne pentru totdeauna în amintirile lor de cuplu. În focul pregătirilor pentru Untold, Bogdan a avut timp să pregătească inelul și să-și ceară iubita în căsătorie.

Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile emoționate ale prietenilor prezenți. „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini superbe, cu ei doi îmbrățișați. Iată că aproape doi ani mai târziu, cei doi au devenit soț si soție și în fața divinității și sunt mai fericiți ca oricând.

Sursă foto: Instagram Roxana Hulpe

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton