Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Hulpe, o mămică fericită. „Programul meu se numește acum Zora”. EXCLUSIV

Roxana Hulpe, o mămică fericită. „Programul meu se numește acum Zora”. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

Pentru Roxana Hulpe, 2023 este un an plin pe toate planurile... și abia am ajuns la jumătatea lui. În februarie a devenit mămică pentru prima dată, la două luni după naștere a revenit la pupitrul Știrilor Pro TV de weekend, a organizat un botez ca-n povești și urmează și cununia religioasă.

După ce anul trecut, în septembrie, Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil, cei doi și-au botezat fetița la sfârșitul lunii mai, pe Zora. La eveniment au participat, pe lângă familie, prietenii foarte apropiați, iar aceeași „formulă” va asista, cel mai probabil, și la cununia religioasă a prezentatoarei Știrilor Pro TV de weekend cu alesul inimii sale.

Mai multe detalii aflăm imediat!

De aproape două luni, ai revenit la pupitrul Știrilor Pro TV din weekend după ce în februarie ai devenit mămică. Cum a fost reacomodarea?

M-am simțit ca acasă, de parcă n-am lipsit nicio clipă. Cu trezitul nu a fost o problemă, pentru că deja aveam un program bine stabilit cu Zora, treziri dese, așa că a fost floare la ureche. Iar în studio m-am simțit ca peștele în apă din prima zi, mi-a lipsit.

Care au fost temerile tale înainte de a face acest pas?

Să nu se întâmple ceva cu Zora acasă cât timp lipsesc. De aceea mă uitam pe camera de supraveghere minut de minut, acum însă, după două luni, sunt mult mai relaxată.

Și care este programul tău acum?

Programul meu se numește acum Zora. Sunt cu ea mereu, iar atunci când sunt la știri sâmbăta și duminica se ocupă soțul meu de divertismentul fetiței. Se descurcă minunat și se înțeleg tare bine. Multe plimbări afară și multă joacă acasă. Dormim împreună, citim și analizăm frunzele. E marea ei plăcere la 4 luni. Diminețile de weekend încep la 4:30 când beau o cafea pe terasă, apoi la știri, sunt orele mele cu munca, iar asta mă face fericită. După ora 11 când ieșim din emisie bucuria e și mai mare pentru că Zora abia așteaptă să ne jucăm. Sunt norocoasă.

Cât de mult timp petreci cu Zora, fetița ta?

Clipă de clipă. Ne despărțim doar 10 ore pe săptămână, când sunt la jurnal. Suntem lipite una de cealaltă și e minunat. Are nevoie de mine și eu de ea. Dar asta nu înseamnă că nu ne vedem cu prieteni, că nu ieșim în oraș, la muzee sau plimbări. Ba da, facem toate astea împreună.

roxana-hulpe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dincolo de rutina obișnuită a îngrijirii unui bebeluș, care este obiceiul peste care nu sari în niciun chip?

Hmm, nu sărim peste baia de seară, e sfântă. Zora știe că după baie urmează somnul lung până dimineața și nu sărim peste timpul petrecut pe burtă atât de important pentru dezvoltarea ei.

Și cum arată acum garderoba micuței? Bebelușii cresc atât de repede în această perioadă…

Ooo, dacă aș fi ascultat cu siguranță făceam multe economii. (râde) Are o garderobă deja impresionantă, toate culorile, materialele, modelele. Dar da, am cumpărat foarte multe haine la început, iar pe multe nu a apucat să le poarte. Deja are haine pentru un bebeluș de 6 luni, așa că de acum cumpăram strictul necesar, oricum în 2 săptămâni schimbăm mărimea și stilul iar!

De curând, a avut loc și botezul Zorei, iar tatăl tău a fost unul dintre preoții care a oficiat slujba. Cât de emoționată ai fost tu? Dar dumnealui?

Botezul Zorei a fost sărbătoarea inimii lui, așa cum a zis tata. Nu am trăit o bucurie mai mare. Botezul la biserică m-a copleșit de emoții, însă toate minunate. Tata toată slujba a avut grijă ca Zora să fie relaxată și să se bucure. Au chicotit amândoi, și-au zâmbit, astfel că a fost o bucurie continuă. Toți prietenii au participat alături de noi la slujbă, oamenii din comună care au venit să ne fie aproape, biserica a fost plină de inimi care băteau acolo pentru Zora. A fost minunat. Tata, evident, cel mai emoționat. Dar așa e cu dragostea mare dintre bunic și nepoțică. Îi sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu că am trăit această zi atât de frumoasă și că Zora a fost creștinată de tata împreună cu alți trei preoți apropiați inimii mele.

Cosmin Stan și soția lui sunt nașii de botez ai fetiței tale. De ce i-ai ales pe ei?

Cosmin și Oana împreună cu Andra și soțul ei tot Cosmin sunt nașii micuței. Cosmin Stan și Oana ne sunt și prieteni foarte buni, dincolo de știri, au o familie frumoasă și știu că vor avea grijă ca Zora să fie bine. Simți lucrurile astea, la fel cum am știut din prima clipă și că Andra și Cosmin, ceilalați nași, sunt părinții spirituali pe care Zora să-i aibă alături mereu. Ne sunt tare dragi și le mulțumesc că au atât de multă iubire pentru micuța noastră.

Tot ei vă vor fi și nașii de cununie?

Dacă îmi lipsește ceva acum e cununia religioasă, pentru mine familia începe cu binecuvântarea lui Dumnezeu. Noi ne-am căsătorit doar civil anul trecut, așa că anul viitor vom face și ceremonia religioasă și o nuntă frumoasă alături de prietenii dragi nouă. Încă negociez cu Zora dacă ne împrumută părinții spirituali.(râde)

Ce urmează pentru voi în vara aceasta? Unde veți pleca în vacanță?

Vara aceasta ne împărțim între Marea Neagră, unde vreau să petrec cât mai mult timp cu Zora pentru că îi face atât de bine soarele și marea, apoi între Cluj și București. În timpul săptămânii suntem pe la Cluj mult, la verdeață și aer curat, iar în weekend când sunt la știri, poposim în București. Cam acesta e programul, o vacanță abia prin septembrie. Încă nu am ales un loc.

roxana-hulpe-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton