Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Hulpe, transformare spectaculoasă după ce a născut anul trecut. A slăbit 40 de kilograme: „Nu m-am stresat foarte tare”

Roxana Hulpe, transformare spectaculoasă după ce a născut anul trecut. A slăbit 40 de kilograme: „Nu m-am stresat foarte tare”
16

de Cristina Țapu,

Roxana Hulpe a născut o fetiță anul trecut și se bucură din plin de fiecare clipă pe care o petrece cu Zora. Prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Roxana a vorbit despre familia sa, dar și despre cum a reușit să slăbească 40 de kilograme după ce a născut.

Roxana Hulpe a slăbit 40 de kilograme după ce a născut-o pe Zora

Roxana Hulpe a fost invitata lui Cătălin Măruță la emisiunea pe care acesta o moderează la PRO TV. Prezentatoare nu a pășit singură în platou, ci însoțită de fiica sa, Zora. Roxana a recunoscut că viața de mamă este plină de fericire, dar și de obstacole. Ea a recunoscut că în relația sa cu Bogdan Rădulescu apar uneori conflicte din cauza modului diferit în care consideră că trebuie crescută Zora.

„Chiar vorbeam zilele trecute cu soțul meu, măi, ce norocoși suntem că suntem bine. E foarte greu în zilele noastre să duci o căsnicie și să fii pur și simplu mulțumit că ai toate astea. Evident că ne mai certăm și noi. Eu sunt foarte stresată cu Zora, vreau să aibă un program strict, el e foarte relaxat și de acolo. Alte motive nu avem. Acum e plecat în Dubai și mă sună toată ziua, aveți nevoie de ceva, antigel în mașină, trimit pe cineva și punem antigel”, a povestit Roxana Hulpe.

hulpe 3 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Telespectatorii au putut observa că Roxana a slăbit spectaculos după naștere. Prezentatoarea a dezvăluit că ajunsese să cântărească peste 90 de kilograme atunci când era însărcinată cu Zora, însă acest lucru s-a întâmplat și din cauza retenției de apă.

„Ajunsesem la 98 de kilograme cu Zora. Am slăbit 40 de kilograme. Nu m-am chinuit, sport nu am făcut, dar am făcut foarte mult sport înainte să rămân însărcinată și înțeleg că mușchiul are memorie și înțeleg că și de aici am slăbit. Am slăbit pur și simplu, nu m-am stresat foarte tare cu asta, am luat-o foarte natural, am reținut și foarte multă apă în sarcină, cred că 20 și ceva de kilograme erau apă. Nu prea mănânc, că stau cu Zora”, a dezvăluit Roxana.

Roxana Hulpe, cunoscuta prezentatoare de la Pro TV, s-a căsătorit religios în iunie după ce, acum doi ani, a spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Ceremonia religioasă a fost una plină de emoție și eleganță, iar Roxana a fost condusă la altar chiar de către tatăl său, de profesie preot, care cu greu și-a putut stăpâni lacrimile.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit religios anul acesta

Petrecerea fastuoasă a avut loc la Gilău, într-o sală de ceremonii rotundă, inspirată de cupola unui circ. Tema circului a fost evidentă încă de la început, când nuntașii au fost întâmpinați de un elefant gigantic la intrare. Printre invitați s-au numărat personalități precum Andreea Esca, Amalia Enache, Cabral, Cosmin Stan (nașul Zorei, fiica Roxanei Hulpe și a soțului său), Cătălin Măruță, chef Adi Hădean și Dragoș Anastasiu, cunoscut datorită emisiunii Arena Leilor.

Roxana Hulpe a trăit momente de magie pură la ediția din anul 2022 a festivalului Untold. Iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold, a făcut un gest care va rămâne pentru totdeauna în amintirile lor de cuplu. În focul pregătirilor pentru Untold, Bogdan a avut timp să pregătească inelul și să-și ceară iubita în căsătorie. Iată că aproape doi ani mai târziu, cei doi au devenit soț si soție și în fața divinității și sunt mai fericiți ca oricând.

Sursă foto: Instagram

Citește și:





Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton