; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ciuhulescu insarcinata Silviu Bulugioiu 1

Roxana Ciuhulescu va deveni mamă din nou: „Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea și „umpic” gravidă!”

26 February 2018

După divorțul de Mihai Ivănescu, Roxana Ciuhulescu (40) s-a logodit la finalul anului 2017 cu Silviu Bulugioiu. Anul acesta, vedeta își va îndeplini cel mai mare vis: va deveni pentru a doua oară mamă. Fiica ei din prima căsătorie, Ana Cleopatra, va avea un frățior.

Fosta prezentatoare a emisiunii „ProMotor de la Pro TV a făcut marele anunț al sarcinii pe blogul personal, unde a postat și o poză cu o ecografie a bebelușului.

„2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și … logodită, ce puteam visa mai mult?', a declarat Ciuhulescu.

Vedeta a recunoscut că finalul anului 2017 a surprins-o „îndrăgostită lulea și – cel mai important! –  iubită. …ahh, era să uit  și „umpic' gravidă!'

„Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârșit –  un frățior!💙 (…) Deși eram pregătiți pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător!', a mai spus Roxana Ciuhulescu.

IMG_4240
În 2019, Roxana Ciuhulescu va avea multe evenimente de organizat. 

„Cu toții suntem extrem de fericiți și ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Așa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez. Doamne Ajută!', a declarat Roxana Ciuhulescu.

IMG_1954

Foto: Ion Coța

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare