Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Roxana Ciuhulescu, primele declarații după operația fiicei sale: „Este cel mai încercat an din toată viața mea!”

Roxana Ciuhulescu, primele declarații după operația fiicei sale: „Este cel mai încercat an din toată viața mea!”
5

de Redactia Tvmania

Roxana Ciuhulescu a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Fiica sa a ajuns de urgență pe mâna medicilor și a suferit o intervenție chirurgicală care a durat 9 ore.  

După această cumpănă, Roxana Ciuhulescu a vorbit în mediul online despre perioada pe care a traversat-o și a împărtășit câteva fotografii cu fiica ei.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea!

Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100…”, și-a început Roxana Ciuhulescu mesajul.

De ce a fost operată fiica Roxanei Ciuhulescu

În cadrul aceluiași mesaj, vedeta a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiica sa.

În pandemie, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombara.

Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă.

roxana-ciuhulescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul.

Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața Anei a ajuns să fie pusă în pericol.

După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, nu am putut-o evita!(…)”

Ulterior, ea a prezentat detalii suplimentare, exprimându-și bucuria că fetița ei deja se ridică în șezut și stă în picioare susținută. Totuși, vineri, pe 25 august, a transmis cel mai emoționant mesaj, povestind că fiica ei a avut parte de o vizită foarte specială: cea a fratelui său și al fiului mai mic al Roxanei Ciuhulescu.

„Astăzi, Ana a primit și cel mai important vizitator: pe frățiorul ei. Au petrecut puțin timp împreuna, dar au făcut schimb de multă iubire.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton