; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu participă la “Splash! Vedete la apă”

12 June 2015

Roxana Ciuhulescu va participa la cel de-al treilea sezon al show-ului Splash! Vedete la apă', care va începe, în curând, la Antena 1. Ea li se alătură celor 39 de vedete care, vara aceasta, în emisiunea de la la Antena 1, vor învăța să execute sărituri în apă dintre cele mai spectaculoase.Roxana Ciuhulescu

Este o nouă provocare pentru mine participarea la Splash! Vedete la apă'. Îmi place ideea de nebunie, pentru că e o nebunie să sari de la platformă… Experiența este, pentru mine, una trăsnet. Mă bucur foarte mult că am reîntâlnit aici oameni alături de care am lucrat și că am cunoscut oameni noi, minunați. Și mă mai bucur că am revenit în familia Antenei 1. Și ca un amănunt… am crezut că voi fi cea mai înaltă concurentă (n.n. Roxana are o înălțime de 1,92 m), însă am fost detronată de Micuțu (n.n. Cristian Anheliuc, luptător MMA – arte marțiale mixte), care are 2,10 m înălțime (râde)'.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă' au început deja și se desfășoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Cei 40 de concurenți sunt antrenați de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan Bobo' Ioniță, campioni naționali și internaționali la sărituri în apă, și vor fi jurizați de Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri în apă Cătălin Preda. Show-ul va fi prezentat de Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare