Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Ciuhulescu a suferit o operație de mărire a bustului. Cum arată acum. „Știam că este o intervenție mai dificilă”

Roxana Ciuhulescu a suferit o operație de mărire a bustului. Cum arată acum. „Știam că este o intervenție mai dificilă”
12

de Roxana Mirea,

Roxana Ciuhulescu a suferit o operație de mărire a bustului. Vedeta este foarte mulțumită de rezultat. Intervenția a avut loc acum o lună, însă vedeta a făcut publice imagini cu rezultatul de-abia acum. Iată cum arată Roxana Ciuhulescu după operația de mărire a sânilor.  

Roxana Ciuhulescu, operație de mărire a bustului 

Roxana Ciuhulescu este foarte mândră de decizia ei de a-și mări bustul. Fosta prezentatoare TV s-a lăsat pe mâna medicului estetician și și-a făcut o operație de mărire și ridicare a sânilor. Vedeta este extrem de mândră de rezultat și și-a recăpătat încrederea în sine.   

 „A fost una din cele mai bune decizii din viața mea! De ani buni mă nemulțumea o problemă estetică la nivelul bustului, pe care abia acum am reușit să o rezolv… După două sarcini și perioade de alăptare, sânii mei s-au lăsat, și-au pierdut din fermitate, iar eu am început să pierd, la rândul meu, din încrederea în mine. Cred că multe femei se regăsesc în această situație, după o anumită vârstă… Nu îmi doream să devin o bombă sexy, doar să am un bust mai ferm și poziționat armonios. Știam că este o intervenție mai elaborată, mai dificilă, nu doar un implant cu proteze. Era nevoie de măiestria unui medic chirurg cu foarte mare experiență, pentru că, în aceeași operație, trebuia efectuată și ridicarea sânilor, iar poziționarea lor să fie la final perfectă, armonioasă. (…) 

Surprinzător, a fost mult mai ușor decât credeam, inclusiv perioada de recuperare. Sânii s-au așezat frumos, sunt foarte mândră de rezultat”, a scris Roxana Ciuhulescu pe rețelele sociale.  

Roxana Ciuhulescu, operație de mărire a bustului  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Am făcut o schimbare mare în viața mea” 

Roxana Ciuhulescu a fost prezentă și în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a vorbit despre operația de mărire a sânilor. Vedeta este încântată de rezultat. 

Am făcut o schimbare mare în viața mea pentru că de trei ani de zile mi-am dorit foarte mult. Recunosc și mi-am asumat. Am făcut o operație de lifting mamar și de implant. (…) Oricât de mult sport fac eu, după cele două nașteri și după perioada de alăptat, sânii nu au mai fost la fel de fermi. Mi-am dorit foarte mult această schimbare. (…) Adevărul este că mi-am dorit foarte tare să port și eu o rochie fără să fiu nevoită să port sutien cu push-up. (…) Operația a avut loc acum 6 săptămâni. Deja am două săptămâni de când m-am întors și la sport”, a declarat Roxana, în emisiunea lui Cătălin Măruță de lșa Pro TV.  

Sursa foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton