; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana_ciuhulescu_4_01_7e49b64735

FOTO| Roxana Ciuhulescu, cu picioarele în sus, la “Totul e permis”

09 October 2013

Roxana Ciuhulescu vine azi, miercuri, 9 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, la cea de-a doua ediție a show-ului Totul e permis'.

Planul înclinat la 22,5 %, pe care a avut de improvizat în producția Criticul gastronomic', i-a creat dificultăți Roxanei care s-a dus la vale, cu picioarele-i de 1,22 metri în sus, până la baza suprafeței înclinate și alunecoase, ieșind în decor.

Roxana, în rolul clientei, s-a distrat la maximum pe suprafața înclinată, alături de colegii ei de echipă, Adriana Trandafir (chelnerița), Cosmin Seleși (șeful restaurantului) și Alejandro (criticul gastronomic).

Sunt în elementul meu, pentru că pot să fac tot felul de giumbușlucuri. Nu credeam că o să mă descurc, dar am reușit', ne-a spus Roxana, toată un zâmbet,  la coborârea de pe suprafața înclinată.

[Not a valid template]

Aceasta este prima apariție televizată a Roxanei Ciuhulescu, după plecarea din trustul care a consacrat-o.

Augusta (n.n. Augusta Lazarov, Head of Entertainment Antena Group) m-a convins să accept acest proiect. Și m-am distrat teribil la filmări. E pentru prima oară când mi se strică machiajul de la atâta râs', a mai spus Roxana.

Cea de-a doua echipă a serii va fi formată din Lucian Ghimiși, Andrei Aradits, DJ Wanda și Antonia Ionescu. Pe parcursul show-ului, cele două echipe au de susținut probe haioase, având la bază teme din actorie. Proba de foc este cea a planului înclinat. Și asta pentru că suprafața înclinată la 22,5 %, pe care se alunecă foarte ușor, îi pune în dificultate pe concurenții au de improvizat pe o temă dată.

Totul e permis' se difuzează miercuri, 9 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare