; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana

FOTO: Diseară încep galele “România Dansează!”

28 April 2013

Duminica aceasta, de la 20.30, prima gală România Dansează ia startul la Antena 1. 12 semifinalişti vor concura în această ediţie, oferind celor de acasă numere de dans care mai de care mai spectaculoase de la tango la percuţie corporală.

Între ei se va număra şi Roxana Chiperi, sexy antrenoarea de fitness care i-a cucerit pe juraţi în etapa de preselecţii cu un altfel de dans brazilian'.

La finalul interpretării, Roxana a primit şi o propunere interesantă din partea lui Mihai Bendeac, care a promis că dacă ea va fi câştigătoarea show-ului, se vor căsători.

De această dată, frumoasa concurentă va oferi un moment care îi va lăsa muţi de uimire pe juraţi, cu un scenariu desprins parcă din filme. Preţ de o seară, Roxana va fi o regină a Egiptului, exotică, seducătoare, ieşind dintr-un coş de nuiele în care au fost înfipte suliţe de foc.

juriu

Picture 1 of 5

“Eu vreau ca Mihai să se însoare mai repede!”

Şi pentru că mama şi bunica lui Mihai Bendeac se aflau şi ele în sală, Jorge nu a putut să scape ocazia de a le cere părerea cu privire la promisiunea lui Mihai faţă de Roxana.

Eu am încredere în băiatul meu. Şi dacă e alegerea lui, o respect', a spus mama lui Mihai, iar bunica a completat Eu un singur lucru vreau să spun. Eu vreau ca Mihai să se însoare mai repede, să facă un copil şi să i-l cresc'.

Cum a decurs întregul moment al Roxanei, conversaţia acidă cu Bendeac şi mai ales rezultatul juriului pentru concurenta România Dansează, rămâne de văzut duminică, de la 20.30.

Mai urmează 3 gale

Semifinalele România Dansează se vor desfãşura pe parcursul a trei gale, în care vor concura câte 12 participanţi,  pentru ca marea finală live din 19 mai să aducă premiul de 50.000 de euro celui mai talentat dansator, ales chiar de public.

La finalul fiecărei gale, cei trei juraţi vor trimite în finală trei numere (câte unul fiecare), urmând ca cel de-al patrulea finalist să fie ales de public prin vot, astfel: de la finalul emisiunii şi până a doua zi la ora 16.00, telespectatorii vor putea vota numărul pe care vor să îl salveze, dintre cei nouă concurenţi rămaşi. Acesta va fi anunţat în cadrul Observatorului de ora 16.00, de Jorge, care va spune STOP VOT şi îl va anunţa în direct telefonic.

Duminica aceasta, în prima gală, alături de Roxana vor mai concura Romafest, trupa YES, Gabriel Cocoş, Alexandru Matache, Miniblockbusters, Tudor Mihai şi Raluca Aldea, Providanse, Radu Dragoş, Dance World, Porolissum şi First Class.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare