; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prezentatorii ROventura

„ROventura” (Kanal D) ne invită să călătorim în ținutul gospodarilor, din mândra Bucovină

12 February 2021

âmbăta aceasta, de la ora 15:00, 'ROventura' ne invită să călătorim în ținutul gospodarilor, din mândra Bucovină, pentru o experiență culinară desăvârșită și o vizită inedită la Mănăstirea 'Sfântul Pantelimon', din satul Mestecăniș.

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele 'ROventura' ne invită să descoperim, încă o dată, ospitalitatea bucovineană, iar de data aceasta călătorii noștri merg într-o vizită inedită  în comuna Fundu Moldovei, din Suceava, dar și la “Arca lui Noe” din Mestecăniș, Schitul unde monahii au grijă de zeci de animale sălbatice.

Întreaga zonă a Câmpulungului are o sumedenie de experiențe frumoase de oferit, iar o plimbare prin fascinantul ținut poate fi un adevărat spectacol de relaxare, împletită cu bucuria de a descoperi frumusețile satului bucovinean. 

Și, nimic nu este mai potrivit ca, după o splendidă călătorie, să te oprești pentru odihnă,  dar și pentru bucate pregătite cu aceeași pricepere și pasiune nestăvilită, întocmai ca odinioară. Bucătăria locală este printre atracțiile principale din Bucovina și, cu toate că roventurienii noștri ne-au purtat pașii și simțurile, în repetate rânduri pe aceste meleaguri, iată că ne vom bucura de nou, de minunățiile culinare ale acestor locuri.

 Vezi galeria foto >

George și Andreea își continuă drumul, apoi, către Schitul 'Sfântul Pantelimon',  Mestecăniș, Suceava, supranumit 'Arca lui Noe', un loc unic și o binecuvântare, îndeosebi pentru iubitorii de animale. Alpaca, struți, fazani, canguri, lame dar și animale domestice sunt îngrijițe aici de nouă maici si doi preoți, părintele stareț și părintele Ioanichie. Aici, la Schitul Mestecăniș, misiunea credinței, a dragostei de Dumnezeu, se împletește de minune cu grija față de animale și cea pentru oameni. 

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție 'ROventura', alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare