; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ROventura6 11 iulie

Emisiunea „ROventura” (Kanal D) ajunge sâmbătă la Cheile Nerei

10 July 2020

La noi aventuri ne invită sâmbătă, de la ora 15.00, George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii „ROventura' de la Kanal D. De data aceasta, cei doi călători neobosiți ajung în Banatul de munte.

Înainte de a porni spre inima Parcului Național Cheile Nerei, ROventurierii trec prin mijlocul unei comunități de cehi, în satul Bigăr.

Drumul de la Dunăre până aici, într-unul din satele Banatului cehesc, e un spectacol în sine! Șoseaua de asfalt trece prin inima codrilor, înșiră de-a dreapta și de-a stânga frumuseți neștiute și te poartă în oaza pemilor – așa cum sunt cunoscuți pe aici foștii locuitori ai Bohemiei. Odată ajunși aici, cehii au prins rădăcini și au format o comunitate care își poartă povestea, peste veacuri, din generație în generație.

Bigăr și Eibenthal sunt, poate, cele mai cunoscute dintre cele șapte sate care alcătuiesc așa-zisul ținut cehesc din Banatul de munte.

Există toate condițiile pentru ca agroturismul să înflorească aici. Ar fi singura șansă, de altfel, la un trai mai bun pentru oamenii locului.

Ținutul are numeroase atracții, iar Cheile Nerei oferă, practic, un tărâm de basm, locuri unice pe care „ROventura' vă invită să le descoperiți sâmbătă, de la ora 15.00, la Kanal D, alături de gazdele emisiunii, George Mihai și Andreea Stravoiu!

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare