Homepage  / Televiziune

ROventura, 31 august 2024. Sfântu Gheorghe, poarta de intrare în paradisul Deltei Dunării

ROventura, 31 august 2024. Sfântu Gheorghe, poarta de intrare în paradisul Deltei Dunării
6

de Andra Stana,

Sâmbătă, la ROventura, George Mihai si Andreea Stravoiu ne invită într-o călătorie de neuitat către Sfântu Gheorghe, un colț de rai situat la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră.

ROventura, ediția de sâmbătă, 31 august 2024

Aici, unde brațul cel mai vechi al Dunării se întâlnește cu marea, natura și tradițiile se împletesc într-o armonie perfectă, oferind turiștilor o destinație de relaxare consacrată și un punct de pornire ideal pentru explorarea Deltei Dunării.

„Cunoscut ca gazda prestigiosului festival de film Anonimul, Sfântu Gheorghe își spune propria poveste prin peisaje pitorești și o comunitate autentică. Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, pentru a descoperi frumusețea acestui sat unic, unde fiecare zi pare o scenă dintr-un film fascinant.”, se arată într-un comunicat Kanal D.

ROventura_Kanal D (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ne despărțim de Pardina, unde am fost purtați virtual în ediția anterioară a emisiunii, și ne îndreptăm acum spre Sfântu Gheorghe, locul în care Dunărea îmbrățișează Marea Neagră, creând un cadru natural de o frumusețe rară. Acest loc, recunoscut pentru diversitatea serviciilor turistice și tradițiile culinare de excepție, este totodată o comoară naturală care își dezvăluie secretele doar celor care își permit să o exploreze.

George Mihai si Andreea Stravoiu promit o incursiune fascinantă alături localnici care îi vor ghida prin poveștile satului si îi vor introduce în arta culinară locală. De asemenea, vor avea ocazia să exploreze evoluția turismului în această zonă, discutând cu omul care a pus acest capăt de lume pe harta turismului european.

Sfântu Gheorghe, un sat care astăzi atrage tot mai mulți turiști, dar care și-a păstrat autenticitatea și farmecul, este locul unde natura și tradițiile locale se îmbină într-un mod unic.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton