; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

13RW_206_04139R

Ross Butler, din „13 Reasons Why” și „Riverdale”, se alătură distribuției „To All the Boys I’ve Loved Before”

02 April 2019

După succesul înregistrat cu adaptarea „Tuturor băieților pe care i-am iubit' / „To All the Boys I’ve Loved Before', Netflix continuă cu cel de-al doilea roman al autoarei Jenny Han, „P.S. Te mai iubesc şi-acum', în a cărui distribuție îl vom regăsi și pe actorul Ross Butler, pe care l-am mai văzut în „13 Reasons Why' și „Riverdale'.

 Vezi galeria foto >

Netflix este o platformă de vizionare, dar și un studiou de producție, iar unii dintre actori încep să migreze printre producții. Este și cazul lui Ross Butler, pe care l-am văzut în cele două sezoane trecute și va fi și în următorul din „13 Reasons Why' și tocmai a semnat pentru urmarea lungmetrajului „To All the Boys I’ve Loved Before'. Aici, va interpreta rolul Trevor Pike, cel mai bun prieten al lui Peter Kavinsky (Noah Centineo).

Urmarea aventurilor amoroase și încurcate ale tinerei Lara Jean (Lana Condor) se va baza pe următorul roman al scriitoarei, „P.S. Te mai iubesc şi-acum'. Iar dacă totul merge bine, Jenny Han mai are un roman, „A ta veșnic, Lara Jean', deci am putea avea o frumoasă trilogie.

 

Toate cele trei cărți ale scriitoarei americane de 38 de ani au apărut și la noi, la Editura Trei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare