; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rosie Huntington-Whiteley preia rolul lui Megan Fox în Transformers 3

08 June 2010

Rosie HuntingtonRosie Huntington-Whiteley, top-modelul Victoria’s Secret,  şi-a făcut apariţia pe platourile de filmare de la “Transformers 3” după ce a preluat acest rol de la Megan Fox, scriu cei de la Daily Mail.

Modelul care a devenit celebru purtând lenjeria Victoria’s Secret pe podium, şi-a ascuns costumul cu o mantie cât a ieşit să fumeze o ţigară în aşteptarea momentului începerii fimărilor.

Deşi experienţa ei actoricească este redusă, modelul de 23 de ani a primit râvnitul rol în pelicula ce va apărea în 2011. Spre norocul ei, Rosie va filma în Los Angeles în următoarele patru săptămâni aşa că se poate întâlni cât de des vrea cu noul său prieten Jason Statham.

Rosie a concurat cu vedete bine cotate la acest moment, cum ar fi Gemma Arterton (“Prince of Persia”), Ashley Green sau Zoe Saldana, în lupta pentru a obţine rolul abandonat de Megan Fox după primele două părţi ale acestei producţii.

Spre deosebire de Megan Fox, Shia LaBoeuf a decis să revină pe platourile de filmare ale “Transformers 3”, deşi a recunoscut că timpul petrecut lucrând pentru pelicula Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule' l-a făcut să se gândească de două ori înainte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare