Homepage  / Vedete străine

Rose Hanbury rupe tăcerea despre presupusa relație cu prințul William. Ce a spus despre zvonurile prinvind aventura lor

Rose Hanbury rupe tăcerea despre presupusa relație cu prințul William. Ce a spus despre zvonurile prinvind aventura lor
10

de Roxana Mirea,

Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, a rupt tăcerea despre zvonurile referitoare la relația lor. Toate speculațiile au fost amplificate de aparenta „dispariție” a lui Kate Middleton.  

Rose Hanbury, prima reacție despre relația cu prințul William 

De ani de zile, oamenii au fost convinși că între Rose Hanbury și Prințul William se întâmplă ceva. Iar cum Kate Middleton nu îndeplinește îndatoririle regale și nici nu face apariții publice, zvonurile s-au amplificat. Odată cu apariția zvonurilor în presa tabloidă, se pare că Hanbury s-a săturat oficial de această conspirație, potrivit sheknows.com.

Numele lui Hanbury și zvonurile privind o presupusă aventură cu William au fost readuse în lumina reflectoarelor după ce Stephen Colbert a dedicat aproape trei minute zvonurilor în timpul monologului său din cadrul emisiunii The Late Show. 

„Așa cum vorbeam ieri în această emisiune, regatul a fost tot afectat de aparenta dispariție a lui Kate Middleton. Ei bine, acum, detectivii de pe internet presupun că absența lui Kate ar putea avea legătură cu faptul că soțul ei și viitorul rege al Angliei, William, are o aventură”, a spus Colbert la TV. 

El a adăugat mai târziu: „Deci, cred că știm cu toții cine este presupusa altă femeie – spuneți cu mine – Marchiza de Cholmondeley”. 

Prințul William a înșelat-o pe Kate Middleton Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Rose Hanbury, despre aventura cu prințul William 

De-a lungul anilor, niciuna dintre părțile implicate nu a făcut o declarație publică, doar persoanele din interior au dat detalii, iar din partea lui William s-au făcut demersuri legale. Cu toate acestea, când Business Insider a contactat-o pe Rose Hanbury și Palatul Kensington, au primit un răspuns de la echipa lui Hanbury. În timp ce Palatul Kensington „a refuzat să comenteze”, Hanbury a declarat prin avocații ei că „zvonurile sunt complet false”. Aceasta este prima dată când Hanbury a comentat public aceste zvonuri. 

Hanbury și Kate au fost prietene ani de zile, iar în 2019, The Sun a publicat un articol în care se spunea că cele două s-au certat. Apoi, scriitorii Giles Coren și Nicole Cliffe au afirmat amândoi că știau despre presupusa aventură dintre William și Hanbury în 2019, potrivit IBTimes. Zvonurile au circulat că relația ar fi avut loc încă din 2017. Nu a existat nicio dovadă fizică sau tangibilă a unei aventuri, în afară de tweet-uri șterse și zvonuri. 

În timp ce Kate și Hanbury s-ar fi reîntâlnit după încoronarea lui Charles al III-lea, zvonurile au fost reaprinse de la absența prelungită a lui Kate. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton