Homepage  / Vedete străine

Motivul pentru care Rosamund Pike și-a acoperit fața cu un voal negru la Gala Globurilor de Aur: „Aveam chipul complet distrus”

Motivul pentru care Rosamund Pike și-a acoperit fața cu un voal negru la Gala Globurilor de Aur: „Aveam chipul complet distrus”
8

de Cristina Țapu,

Rosamund Pike a fost una dintre actițele care a avut o apariție bizară pe covorul roșu de la Globurile de Aur. Ea a ales să poarte o ținută all black, spre surprinderea criticilor de modă. Iată care a fost motivul pentru care actrița a optat pentru o ținută sobră și un voal care i-a acoperit chipul.

Motivul pentru care Rosamund Pike și-a acoperit fața cu un voal pe covorul roșu

Actrița în vârstă de 44 de ani a fost nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un film pentru rolul din „Saltburn” și a sosit la ceremonie duminică seară (07.01.23) purtând un voal negru care îi acoperea fața. Ea a dezvăluit că a fost rănită și plină de vânătăi în urma unui accident pe pârtie. Accidentul a avut loc în a doua zi de Crăciun.

hepta_7604977Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când a fost întrebată despre ținuta ei, ea a declarat pentru Variety: „Este un voal de protecție pentru această ocazie… ei bine, am avut un accident de Crăciun. Am avut un accident la schi. Nu este ceea ce îți dorești știind că vii la Globurile de Aur pe 7 ianuarie. Așa că pe 26 decembrie aveam fața complet distrusă, așa că m-am gândit: „Trebuie să fac ceva”.

După ce și-a planificat look-ul pentru a-și acoperi rănile, Rosamund a constatat că s-a „vindecat” la timp pentru fotografiile de pe covorul roșu, dar a decis să păstreze voalul oricum. Ea a adăugat: „S-a vindecat, dar m-am cam îndrăgostit de acest look.”

Rosamund a pierdut premiul în fața lui Da’Vine Joy Randolph, care a cucerit trofeul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din „The Holdovers”, în fața celorlalte nominalizate: Emily Blunt („Oppenheimer”), Danielle Brooks („The Color Purple”), Jodie Foster („Nyad”) și Julianne Moore („May December”).

Cine este Rosamund Pike și ce rol i-a adus faima în cinematografie

Rosamund Pike este o actriță britanică născută pe 27 ianuarie 1979 în Londra, Marea Britanie. Ea și-a început cariera în actorie în anii ’90, dar a devenit cunoscută la nivel internațional pentru rolul său din filmul „Gone Girl” din 2014, în care a interpretat rolul principal al personajului Amy Dunne. Pentru această performanță, Pike a primit numeroase aprecieri și nominalizări la premii, inclusiv la Premiile Oscar, Globurile de Aur și premiile BAFTA.

Înainte de „Gone Girl”, Rosamund Pike a jucat într-o serie de filme și producții televizate, cum ar fi „Die Another Day” (2002), unde a interpretat rolul Bond Girl Miranda Frost, și „Pride & Prejudice” (2005), unde a jucat alături de Keira Knightley.

Cariera sa a continuat să prospere, având apariții în filme precum „A United Kingdom” (2016), „Hostiles” (2017), „A Private War” (2018), și „I Care a Lot” (2020).

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton