; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Rosa diamante”, noua telenovelă de la Acasă

30 January 2013

Rosa diamante' aduce un scenariu şi o poveste impresionante. Telenovela marca Telemundo a fost difuzată în peste zece ţări şi va fi difuzată zilnic la Acasă începând cu ora 19.30. Protagoniştii Carla Hernandez şi Mauricio Ochmann trăiesc o iubire aprinsă, în care sentimentele depăşesc orice obstacol.

Telenovela o are în prim plan pe Rosa (Carla Hernandez), o tânără frumoasă, care suferă pentru că se îndrăgosteşte de persoana nepotrivită.

“Nu este genul de personaj pozitiv care suferă în tăcere, este o femeie puternică, inteligentă şi stăpână pe forţele proprii. Eu sunt o femeie mai timidă, în schimb Rosa este o persoană dură, puternică. Este o provocare pentru mine”, povesteşte protagonista.

Din Guadalajara în Mexic

Carla a plecat în urmă cu patru ani în Mexic, iar familia a fost cea a susţinut-o mereu.

“Unul dintre sacrificiile pe care le-am făcut a fost să stau departe de fiul meu, Carlos, în vârstă de nouă ani. Am fost nevoită să îl las în Guadalajara aproape 3 ani până s-au aşezat lucrurile”, a spus actriţa.

Mauricio Ochamann i-a furat inima

În timpul filmărilor, Carla s-a simţit răsfăţată de colegii de platou, în special de Lupita Ferrer şi de partenerul ei, Mauricio Ochamann.

“Suntem foarte buni prieteni, ne-am cunoscut destul de bine pe platouri. A fost o chimie între noi, însă una propice pentru filmări pentru ca totul să meargă bine. Eu am o relaţie stabilă, eu şi prietenul meu, actorul Hector Arrendondo, suntem împreună de trei ani”, a povestit protagonista noii telenovele de la Acasă.

Telenovela va prinde la public

Protagonistul Mauricio Ochmann mărturiseşte despre personajul său din Rosa Diamante' şi despre experienţa trăita la filmări: Este o telenovela care cred că va prinde foarte bine la public, are un scenariu interesant. Nu am multe lucruri în comun cu Jose Igancio Altamirano, poate ne asemănăm putin, pentru că încercăm să ne protejăm sentimentele'.

Alături de protagonişti, în distribuţia telenovelei se remarcă actori care vor condimenta acţiunea precum Lupita Ferrer, Patricia Conde, Claudia Ramirez, Thali Garcia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare