; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rona Hartner vrea să-şi ia casă în România

01 March 2013

Rona Hartner trăieşte de 16 ani în Franţa, ţară în care a jucat în peste 20 de filme. Venirea în România, pentru show-ul „Te cunosc de undeva' de la Antena 1, a făcut-o pe actriţă să se gândească serios la posibilitatea de a-şi lua casă aici, a povestit ea pentru revista „TVmania' care apare pe piaţă pe 4 martie.

Rona Hartner a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri propunerea Antenei 1 de a participa la cel de-al treilea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!'.

Pentru Te cunosc de undeva!', Rona şi-a făcut bagajele, şi-a luat fetiţa şi a părăsit temporar Franţa: Eu locuiesc numai în Franţa, sunt într-o vizită prelungită în România. Am momente, însă, când mă gândesc serios că poate nu ar fi o idee rea să îmi cumpăr o casă aici. Cred că ar simplifica mult lucrurile', a mărturisit ea.

La început, artista credea că filmările la show-ul Antenei 1 nu-i vor ocupa toată ziua, însă când a ajuns în România şi a început să lucreze, lucrurile au luat o altă întorsătură: La Te cunosc de undeva' petrec cinci zile pline'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare