; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Destine Marciuc si Rona Hartner 9 mai

Rona Hartner şi Ioan Chiseliţă sunt invitaţii Iulianei Marciuc, diseară, la „Destine ca-n filme”

09 May 2017

Sezonul şapte al emisiunii „Destine ca-n filme', pe care Iuliana Marciuc o prezintă la TVR 2, continuă să adauge noi eroi la lista celor peste 200 de destine extraordinare – prezentate până în prezent.

În această săptămână, în ediția de marţi, 9 mai, de la ora 21.10, la TVR 2, Iuliana Marciuc vă dezvăluie momentele dramatice din viaţa a două personaje cunoscute: parlamentarul Ioan Chiseliță şi actriţa Rona Hartner.

 Vezi galeria foto >

Ioan Chiseliță este primul şi singurul parlamentar cu handicap din România, care a activat pe plan politic, a făcut campanie electorală şi a obţinut un mandat aflându-se în scaunul cu rotile.

Cum s-a întâmplat acest lucru şi care este acum viaţa şi destinul lui Ioan Chiseliţă aflaţi din mărturisile sale făcute în discuţia cu Iuliana Marciuc.

Cea de-a doua eroină nu are nevoie de nici-o prezentare. Publicul larg o cunoaşte pe actriţa Rona Hartner, dar sunt puţini cei care cunosc detaliile destinului său mai puţin obişnuit. Rona Hartner – actriţă de film, cantautoare, cântăreaţă, compozitoare şi textieră română de origine germană, este în prezent stabilită în Franţa. Provenind dintr-o familie de intelectuali, la 19 ani intra la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, iar 4 ani mai târziu devine celebră pe plan internaţional odată cu rolul principal din filmul “Gadjo dilo” (Străinul nebun), regizat de Tony Gatlif. Pentru această prestaţie, Rona a primit Leopardul de aur (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare