; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rona hartner sot

Rona Hartner și Herve Camilleri au făcut partajul: „A luat tot ce a vrut”. Cu ce a rămas fiecare

18 May 2021

După trei ani de relație și la un an și jumătate de la nuntă, Rona Hartner (49 de ani) divorțează de francezul Herve Camilleri (47 de ani). Cei doi vor merge să semneze actele de divorț joi, 21 mai. Rona și-a dorit un divorț amiabil, așa că a fost foarte generoasă la partaj cu omul care a ajutat-o să răzbească în lupta cu cancerul.

La partaj, Rona Hartner a rămas în casa pe care o deține pe Coasta de Azur, iar Herve i-a făcut o listă cu bunurile pe care și le dorește. Cei doi au rezolvat și situația banilor din conturi.
 
„Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el', a declarat Rona Hartner în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.
 
Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner (49 de ani) s-a căsătorit în octombrie 2019 cu DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri (47 de ani) pe Coasta de Azur. Artista a luat decizia să se căsătorească cu dj-ul francez după ce acesta i-a fost alături în lupta cu cancerul de colon, cu care fost diagnosticată în februarie 2019. 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare