Homepage  / Vedete româneşti

Rona Hartner a primit o veste cumplită din partea medicilor: o metastază de pe creier a recidivat. Artista este gata să lupte din nou cu teribila boală

Rona Hartner a primit o veste cumplită din partea medicilor: o metastază de pe creier a recidivat. Artista este gata să lupte din nou cu teribila boală
9

de Cristina Țapu,

Artista Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, nu a scăpat de problemele de sănătate, deși în urmă cu câteva săptămâni anunța bucuroasă faptul că boala cumplită de care suferă se află în remisie. Medicii i-au oferit o veste proastă, iar artista trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru a lupta, din nou, împotriva cancerului.

Rona Hartner a primit o veste cumplită din partea medicilor – cancerul a recidivat

Rona Hartner a anunțat că una dintre metastaze, cea de pe creier, s-a reactivat. Această veste cumplită pe care a primit-o din partea medicilor reprezintă o lovitură dură pentru moralul vedetei, însă artista nu se lasă doborâtă. Este gata să lupte și să învingă cancerul încă o dată, așa cum a făcut-o deja de două ori.

„Una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat, a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie, dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a declarat Rona Hartner, într-un interviu acordat publicației Ciao.

Rona-Hartner-dezvaluiri-despre-casnicia-ei-cu-Herve-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Boala prin care trece a făcut-o pe Rona Hartner să se apropie și mai mult de cele sfinte și să exploreze latura spirituală. Noul său album este concentrat asupra cântecelor religioase, în semn de mulțumire adresat divinității pentru faptul că i-a fost aproape în toate momentele critice pe care le-a traversat până în prezent.

„Albumul ăsta al meu care să aducă oamenilor o lumină asupra faptului că Dumnezeu mi-a fost aproape de foarte mult timp  și că toate piesele pe care le  cânt despre Dumnezeu sunt reale, nu sunt niște invenții și într-adevăr foarte mulți oameni vorbesc acum despre Dumnezeu, dar realitatea este că toți acești oameni nu au început acum 2 zile să inventeze niște chestii, ei aveau o relație puternică cu Dumnezeu dinainte”, a subliniat vedeta, conform sursei menționate anterior.

Rona Hartner a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer în anul 2019

Cu aproximativ o lună în urmă, Rona Hartner anunța că a învins cancerul pentru a doua oară. Însă, în ciuda acestei victorii, problemele de sănătate au revenit. În urma ultimului control medical, artista a primit vestea că una dintre metastaze, cea de pe creier, a înregistrat o creștere.

Având în vedere această evoluție nefavorabilă a stării de sănătate, Rona Hartner nu știe încă cum își va petrece perioada sărbătorilor din cauza problemelor care nu îi dau pace.

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. Vedeta a învins boala un an mai târziu, însă, în cursul acestui an, ea s-a confruntat cu o recidivă, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

Rona Hartner are o carieră înfloritoare în România, dar și în Franța

Rona Hartner este o actriță, cântăreață și dansatoare româno-franceză. S-a născut pe 9 martie 1973 în București, România. Este cunoscută pentru cariera sa în industria filmului și a muzicii, atât în țara natală, cât și în Franța.

Rona Hartner a jucat în numeroase filme românești, iar unele dintre cele mai cunoscute producții în care a apărut includ „Fură-mă, te rog!” (1998), „București NonStop” (2015) și „The Man Who Cried” (2000), regizat de Sally Potter.

Sursă foto: Instagram Rona Hartner – Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton