; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (8)

Rona Hartner este fermierul saptamanii la „Ferma vedetelor”

12 April 2018

După ce a trecut prin toate etapele din Ferma vedetelor, a fost servitor și de foarte multe ori duelist, a fost trimisă în exil și s-a întors alături de colegii săi, Rona Hartner a fost aleasă de Patrizia să fie fermierul săptămânii. Rona a preluat conducerea fermei cu determinare și a ales să îi pună în poziția de servitori pe Cristi Mitrea și pe Tania Popa.

Chiar dacă Cristi s-a accidentat la mână în timp ce învăța să folosească coasa, el nu a fost scăpat de a fi servitor, o poziție ce necesită o condiție fizică foarte bună. Nici Majda, noua lui coechipieră nu a fost ocolită de ghinion. În timp ce alerga după oi, a calcat într-o groapă și s-a accindentat la gleznă. Ambii au ajuns de urgență la spital. Accidentările îi pun pe cei doi într-o poziție foarte delicată față de ceilalți concurenți. Unii dintre ei consideră că ar trebui protejați până se refac, iar alții cred că este un moment potrivit pentru a elimina competiția.

Ferma a fost încărcată de tensiuni, iar Dinu Maxer a fost ținta băieților pentru reproșurile legate de muncă și efectuarea sarcinilor. Dinu este de părere că el muncește foarte mult, în timp ce pentru cei mai vechi, lucrurile pe care le face el au intrat deja în obișnuiță, nu sunt sarcini speciale, ci doar necesitățile zilnice. Lipsa lui de implicare în munca efectivă pentru a îndeplini sarcinile date de Nea Rață, i-a făcut pe ceilalți băieți să ia atitudine la masă, în fața Monicăi, și să spună lucurilor pe nume.

În această seară, de la 21:30, un nou duel va pune stăpânire pe fermă și încă un concurent va părăsi competiția. Va alege Rona să o trimită din nou pe Tania Popa la duel, considerând-o un adversar puternic pe care trebuie să îl elimine? Îl va trimite pe Cristi chiar dacă este accidentat? În ce probe se vor duela și cine va părăsi Ferma vedetelor, rămâne de văzut numai la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare