Homepage  / Vedete româneşti

Rona Hartner a murit la 50 de ani. Artista fusese diagnosticată cu cancer pulmonar și avea metastaze la creier

Rona Hartner a murit la 50 de ani. Artista fusese diagnosticată cu cancer pulmonar și avea metastaze la creier
13

de Cristina Țapu,

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a murit în cursul zilei de joi, 23 noiembrie. Artista se lupta cu un cancer agresiv, iar medicii descoperiseră mai multe metastaze la creier. Cu doar 24 de ore înainte de tragicul deces al Ronei, sora acesteia scria pe Facebook un mesaj dureros în care sublinia că viața artistei atârna de un fir de ață.

Rona Hartner a murit la 50 de ani

Rona Hartner a murit la doar 50 de ani din cauza cancerului. Trista veste a fost anunțată de sora actriței, Rinda, pe rețelele de socializare, printr-o imagine în care apare o lumânare aprinsă, pe un fundal negru.

Cu o zi în urmă, Rinda scrisese, tot pe Facebook, că sora ei „își trăiește ultimele clipe”.

În urmă cu doar o lună, artista anunța fericită faptul că învinsese boala, însă aceasta a revenit în forță, iar organismul Ronei nu a mai avut puterea de a lupta.

Joi, pe 23 noiembrie, o prietenă a Ronei a scris un mesaj emoționant, în care a vorbit la superlativ despre artista care s-a stins atât de devreme.

„Nu se dădea în lături de la nimic, dansa, cânta, picta, juca, iubea…toate cu aceeași bucurie. Împărțea totul cu cei de alături. Mai puțin tristețile – erau singurele care le ținea pentru ea. În rest … dădea totul și se dădea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile și niciodată în toți anii aceștia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodată! Zbor lin spre lumină, fată dragă! Rămâi parte din lumea mea mereu!”, a scris ea.

Rona Hartner fusese diagnosticată cu cancer în anul 2019

Miercuri, pe 22 noiembrie, Rinda, sora cântăreței, a postat un mesaj surprinzător pe pagina de Facebook a actriței, stârnind o reacție neașteptată din partea publicului. Femeia a comunicat că Rona Hartner are nevoie de rugăciuni, deoarece traversează momente extrem de dificile. Din păcate, la nici 24 de ore de la mesajul surorii artistei, a fost confirmat faptul că Rona a murit.

Rona-Hartner-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cu aproximativ o lună în urmă, Rona Hartner anunța că a învins cancerul pentru a doua oară. Însă, în ciuda acestei victorii, problemele de sănătate au revenit. În urma ultimului control medical, artista a primit vestea că una dintre metastaze, cea de pe creier, a înregistrat o creștere.

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. Vedeta a învins boala un an mai târziu, însă, în cursul acestui an, ea s-a confruntat cu o recidivă, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

La vârsta de 50 de ani, Rona Hartner a fost neglijată de cei doi foști soți. Nici Rocco Sedano, nici francezul Herve Camilleri nu i-au acordat sprijin în această perioadă dificilă în care se confruntă din nou cu probleme de sănătate.

Rona Hartner a strălucit și în România, dar și peste hotare

Rona Hartner este o actriță, cântăreață și dansatoare româno-franceză. S-a născut pe 9 martie 1973 în București, România. Este cunoscută pentru cariera sa în industria filmului și a muzicii, atât în țara natală, cât și în Franța.

Rona Hartner a jucat în numeroase filme românești, iar unele dintre cele mai cunoscute producții în care a apărut includ „Fură-mă, te rog!” (1998), „București NonStop” (2015) și „The Man Who Cried” (2000), regizat de Sally Potter.

Sursă foto: Instagram Rona Hartner – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton