; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ron perlman

Ron Perlman visează la „Hellboy 3”

09 June 2015

Actorul și-a reafirmat pe Twitter dorința de a-și oferi serviciile pentru a termina trilogia „Hellboy'.

De la premiera „Hellboy şi Armata de Aur' din 2008, franciza adaptată după banda desenată a lui Mike Mignola a ajuns într-un punct mort. În ciuda încasărilor onorabile (160 de milioane de dolari), saga nu a mai fost considerată de producători suficient de profitabilă pentru a mai face o continuare, iar proiectul celui de-al treilea episod, creionat deja de Guillermo del Toro, a rămas în aer. Chiar regizorul, acum ceva vreme, părea resemnat și nu mai spera că „Hellboy 3' va mai vedea vreodată lumina zilei.

ron perlman

Dar, în ciuda oricărei evidențe, fanii nu sunt singurii care oftează după o continuare. Și Ron Perlman este foarte curios de ce i-a pregătit Del Toro.

Actorul și-a întrebat fanii pe Twitter: „Sunt pe-aici oameni care vor să vadă «Hellboy 3» la fel de mult ca mine? Să terminăm această trilogie, o merităm!'.

Postarea a fost distribuită de 17.000 de ori de la publicare și i-a inspirat pe partenerii de ecran.

Selma Blair, care o interpretează pe prietena lui Liz în primele două părți, a fost și ea încântată și nerăbdătoare să-și ofere și ea serviciile. Și-a oferit susținea și Doug Jones, actorul care-l interpretează pe amfibianul Abe Sapien.

Jeffrey Tambor, interpretul lui Tom Manning, directorul BPRD, a distribuit și el mesajul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare