Homepage  / Știri

Ron Cephas Jones, actorul din This Is Us, a murit. Care este cauza decesului

Ron Cephas Jones, actorul din This Is Us, a murit. Care este cauza decesului
6

de Roxana Mirea,

Ron Cephas Jones, îndrăgitul actor cunoscut pentru rolul lui William Hill, câștigător al premiului Emmy pentru serialul de succes al NBC "This Is Us", a murit. Avea 66 de ani. 

Ron Cephas Jones a murit 

Un reprezentant al regretatului actor a declarat pentru ET într-o declarație că Jones „a decedat la vârsta de 66 de ani din cauza unei probleme pulmonare de lungă durată”. 

Iubitul și premiatul actor Ron Cephas Jones a încetat din viață la vârsta de 66 de ani din cauza unei probleme pulmonare de lungă durată. De-a lungul carierei sale, căldura, frumusețea, generozitatea, bunătatea și inima sa au fost simțite de oricine a avut norocul de a-l cunoaște”, se arată în comunicat. „Și-a început cariera la Nuyorican Poets Cafe, iar dragostea sa pentru scenă a fost prezentă de-a lungul întregii sale cariere, inclusiv recenta sa performanță nominalizată la Tony și câștigătoare a premiului Drama Desk Award pentru rolul său din Clyde’s pe Broadway. Frumusețea interioară și sufletul lui Ron au fost evidente pentru publicul uriaș de la prestația sa multipremiată la premiile Emmy din serialul This is Us. Îi supraviețuiește fiica sa, Jasmine Cephas Jones.” 

The red carpet for the 69th Primetime Emmy AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Jones l-a interpretat pe tatăl biologic al personajului lui Sterling K. Brown, Randall Pearson, și i-a adus patru nominalizări consecutive la Emmy. Jones și fiica sa, Jasmine, au intrat în istorie în septembrie 2020, fiind primul duo tată-fiică care a câștigat Emmy-uri în același an. Jones a câștigat al doilea său premiu pentru cel mai bun actor invitat într-un serial dramatic, în timp ce Jasmine a obținut un Emmy la prima sa nominalizare, câștigând premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial de comedie sau dramă de scurt metraj pentru interpretarea captivantă a lui Tyisha în serialul #FreeRayshawn. 

Printre celelalte proiecte TV ale lui Jones se numără „Mr. Robot”, „Luke Cage”, „Dog Days”, „Law & Order: Organized Crime”, „NYPD Blue”, „Law & Order: Criminal Intent”, „The Blacklist”, „Banshee” și „Better Things”. Cel mai recent, l-a interpretat pe tatăl Octaviei Spencer în serialul original Apple+, „Truth Be Told”. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton