Homepage  / Vedete româneşti

Romică Țociu: „Eu nu am vrut să merg la America Express”. Cum s-a lăsat convins

Romică Țociu: „Eu nu am vrut să merg la America Express”. Cum s-a lăsat convins
6

de Redactia Tvmania,

Romică Țociu și fiul lui, Cătălin Țociu, fac echipă la America Express sezonul 6. Emisiunea a debutat la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, iar imaginile vorbesc singure despre cât de dur e concursul filmat în Columbia, Ecuador și Argentina. De altfel, Romică Țociu nici nu a vrut să meargă la America Express, dar cineva drag a reușit să îl convingă.

Pe Romică Țociu (61 de ani) îl vedem la Antena 1 în două proiecte, America Express, unde a mers cu fiul lui, Cătălin, iar din 22 octombrie și în serialul de comedie „Bravo, tată„, alături de Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu, Liviu Vârciu și Ștefan Pavel.

Dacă în serial s-a simțit ca peștele în apă, la America Express a fost mare chin pentru îndrăgitul umorist. De altfel, el a recunoscut că nici nu a vrut să meargă.

Nu am avut nicio opțiune. Cătălin este de fapt artizanul America Express, pentru că eu nu am vrut să merg, îți spun sincer, nu că știam sau am presupus ce se întâmplă.

Credeam că nu sunt pregătit pentru lucrul ăsta și m-a bătut la cap: “Tata, te rog, e visul meu! Hai să mergem!” Bine, hai! Și am mers. El este artizanul. Bine, pe la jumătate m-am bucurat că am acceptat propunerea asta, care te costă și nervi„, a povestit Romică Țociu pentru Playtech.ro. Tot el a recunoscut că a slăbit 8 kilograme, iar fiul lui, 9.

romica-si-catalin-tociuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Romică Țociu, despre America Express: „Au fost multe situații limită prin care am trecut”

Umoristul s-a subestimat la început, însă pe măsură ce filmările înaintau, el a văzut că nu are încotro și a găsit forța necesară să meargă mai departe. „Nu am crezut că mai am forța necesară și nervii necesari de a putea face lucruri la care nu m-am gândit niciodată că pot să le fac: să alerg, să construiesc, să dorm pe jos, să nu mănânc, să nu beau, să merg în betonieră, să merg târâș, să merg în pantă, să mănânc tot felul de lucruri.

Astea până când nu dai de ele, așa cum mi s-a întâmplat mie în America Express, nu știi niciodată dacă poți să le faci sau nu.

Dar în momentul când ești pus în fața faptului împlinit, există o chestie în fiecare om, cel puțin așa s-a întâmplat la mine: ori poți, ori dacă nu, lași armele jos. Au fost foarte multe situații limită prin care am trecut„, a mai spus el pentru Playtech.ro.

Cine sunt vedetele de la America Express 2023, sezonul 2

9 perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, în aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Citește și: Iuliana Pepene, schimbare majoră în viața ei după America Express. „Am venit în țară și am pus planul în aplicare”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au aflat un lucru important despre cuplul lor, după America Express. „Am trecut prin toate stările”

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton