Homepage  / Vedete româneşti

Romică Țociu jonglează cu proiectele și nu are timp de odihnă la 62 de ani: „Se miră câteodată cât de efervescent sunt”

Romică Țociu jonglează cu proiectele și nu are timp de odihnă la 62 de ani: „Se miră câteodată cât de efervescent sunt”
7

de Cristina Țapu,

Romică Țociu, în vârstă de 62 de ani, traversează o perioadă foarte bună, iar agenda sa este una foarte ocupată. Comediantul a vorbit cu drag despre proiectele în care este implicat și a oferit detalii interesante.

Romică Țociu jonglează cu proiectele și nu are timp de odihnă

În prezent, Romică Țociu participă la emisiunea „Te cunosc de undeva” și face echipă cu Paula Chirilă, are diferite proiecte alături de colegul și prietenul său, Cornel Palade și joacă în serialul „Bravo, tată!” Deși are mult de muncă și este trecut de prima tinerețe, actorul are un tonus de invidiat și o energie debordantă.

Concurenta de la „Te cunosc de undeva!” a ajuns la capătul puterilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Acum sunt în formă maximă, mă simt extraodinar, am lângă mine o gașcă de tineri la „Te cunosc de undeva” care mă încarcă zilnic și eu îi încarc pe ei, se miră chiar câteodată de cât de efervescent și de prezent sunt și chiar Connect-R, dacă o să-l întrebi, mi-a zis, „Dacă îmi doresc ceva în viața asta, la 62 de ani vreau să fiu ca tine!”, a povestit actorul.

Romică Țociu a vorbit și despre relația pe care o are cu soția sa și a subliniat că, chiar și după atât de mulți ani se înțeleg de minune.

„După 29 de ani e o relație extraordinară! Ne bucurăm de fiecare zi, ne bucurăm de copii, mă bucur de Daria, e anul II la facultate, ne bucurăm de nepoți. Cei de la „Bravo, tată!” s-au și gândit, dându-mi rolul ăsta de bunic și de îndrăgostit în același timp, bine, la mine rolul ăsta cade foarte bine pentru că eu  sunt un îndrăgostit permanent. Și de meserie și de lucrurile frumoase”, a mărturisit actorul, conform Click!

Cine este Nicoleta, femeia care-l susține pe Romică la greu

Romică este căsătorit de peste 29 de ani cu Nicoleta, femeia care i-a dăruit doi copii minunați și alături de care a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Nicoleta este cu 10 ani mai tânără decât comediantul Romică Țociu, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor.

Relația lor a fost greu încercată, iar Nicoleta a trecut prin momente critice atunci când a fost diagnosticată cu cancer.

Cu ajutorul medicilor profesioniști și cu sprijinul familiei, Nicoleta a reușit să depășească această cumpănă atât de dureroasă, iar în prezent situația se află sub control. 

„Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei.Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?”, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii”, declara Romică Țociu, conform Viva!

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton