; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romica Tociu

Romică Țociu, dezvăluiri neașteptate: „Ar fi trebuit să plec şi eu în «Asia Express». De ce a rămas acasă

27 May 2021

Romică Țociu a fost o prezență constantă pe micile ecrane în ultimul an. Actorul a reușit să câștige ultimul sezon al emsiunii „Te cunosc de undeva!' alături de Adriana Trandafir și, se pare, ar fi trebuit să îl vedem la Antena 1 și în noul sezon „Asia Express'. 

Romică Țociu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate de publicul de acasă. Actorul a povestit pentru publicația Click! că ar fi trebuit să o însoțească pe Adriana Trandafir în sezonul 4 „Asia Express', reality care în prezent se filmează în Turcia. 

 „După două sezoane la “Te cunosc de undeva” cu Adriana Trandafir am zis să ne despărţim şi să meargă cu fiica ei, să se simtă bine împreună. Ar fi trebuit să plec şi eu în “Asia Express“, dar cu Jean de la Craiova (Jean Dumitrache). Nu puteam cu nimeni altcineva. Cornel Palade a zis că merge, da stă numai 10 minute (râde). Jean nu a mai putut pentru că avea câteva proiecte, avea de rezolvat diverse lucruri. Nu îmi era frică de necunoscut, necunoscutul uneori poate fi foarte interesant câteodată, nu se ştie ce apare bun în drumul nostru”, a declarat Romică Ţociu (59 de ani) pentru Click!.

Romică Țociu și Cornel Palade revin împreună pe scenă

După o pauză îndelungată, Romică Țociu și Cornel Palade revin împreună pe scenă. Unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori se vor bucura de relaxările pandemiei prin muncă, anul acesta aniversând 32 de ani de când participă în această formulă la spectacole:

 „Suntem împreună în continuare, vedem ce se se întâmplă. Aşteptăm un proiect mare în toată ţara. Anul asta facem 32 de ani de când formăm un cuplu. Noi o să începem proiectele, aşteptăm să mergem pe litoral cu spectacolele. Ne e dor să jucăm, să urcăm pe scenă', a mai povestit actorul pentru sursa anterior menționată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare