Homepage  / Vedete româneşti

Romică Țociu a cedat nervos la America Express 2023, sezonul 2. „Cătăline, gata! Aici murim”

Romică Țociu a cedat nervos la America Express 2023, sezonul 2. „Cătăline, gata! Aici murim”
13

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 13 noiembrie, la Antena 1, iar Romică Țociu a avut parte de un moment tensionat. Actorul a cedat psihic și a avut o reacție nervoasă, spre disperarea fiului său. Cătălin nu mai știa cum să procedeze ca să-și calmeze tatăl.  

Romică Țociu a cedat nervos la America Express 2023, sezonul 2 

În ediția de aseară, 13 noiembrie 2023, a emisiunii America Express, sezonul 2, Romică Țociu n-a mai suportat și a cedat nervos. El și fiul lui au întâmpinat probleme la autostop și au pierdut foarte mult timp căutând o mașină. Din acest motiv, actorul a avut o reacție nervoasă, iar Cătălin nu înțelegea de ce este atât de nervos, așa că replicile acide n-au întârziat să apară.  

Băi, mai bulan prost ca de data asta nu am avut niciodată!”, i-a spus Romică fiului său.  

„Nu voia nimeni, absolut nimeni, să oprească”, a spus Cătălin.  

Stăm prost aici”, i-a spus el tatălui său.  

Păi și unde să mă duc?”, a spus Romică, nervos.  

Romică Țociu a cedat nervos la America Express 2023, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Hai că dau cu el de pământ”, a mai zis actorul, referindu-se la jumătatea de pepene pe care o ținea în mână.  

„Eram așa de nervos pentru că pur și simplu treceau mașini pe lângă noi”, a explicat Romică.  

Maica mea, dacă am văzut așa ceva! Ce ai?!”, a fost replica lui Cătălin Țociu. 

„Eu eram nervos pe tine că te enervaseși”, a spus Cătălin. 

Păi normal că eram nervos! Am zis: Cătăline, gata! Aici murim. 10 – 20 de mașini au trecut” a fost reacția lui Romică Țociu.  

În cele din urmă, spre marea bucurie a celor doi, un șofer a acceptat să îi ducă la următoarea destinație. „E cea mai mare bucurie. Eu nu am crezut, până acum, că un șofer zice da și bucuria era că plecam din locul ăla, ceea ce era extrem de important”, a spus Romică Țociu. 

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu

Deși Cătălin nu a călcat pe urmele tatălui său și nu a moștenit talentul actoricesc, tânărul este împlinit și mulțumit că reușește să strângă bani în urma pasiunii pe care o are.Cătălin este bucătar și deține propria pizzerie. Drumul spre perfecționarea artei culinare nu este unul deloc simplu și necesită multă practică, însă Cătălin nu se lasă descurajat.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat Cătălin, la un moment dat.

Romică Țociu, fermecat de o femeie, la America Express 2023, sezonul 2. Ce i-a spus fiului său. „Nu te supăra”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton