Homepage  / Vedete româneşti

Romică și Cătălin Țociu, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. „Nu scăpați de noi așa repede”

Romică și Cătălin Țociu, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. „Nu scăpați de noi așa repede”
8

de Roxana Mirea,

Romică și Cătălin Țociu au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. După ce au părăsit Deumul Soarelui chiar înainte de finala show-ului de la Antena 1, cei doi au revenit în mediul online cu primele reacții. 

Romică și Cătălin Țociu, după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Aseară, 20 decembrie 2023, după o cursă complicată la ultima șansă, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor. Ultimii ajunși la pupitrul prezentatoarei TV au fost Romică și Cătălin Țociu, care au fost și eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. După ce au părăsit Drumul Soarelui, cei doi au revenit în mediul online cu primele reacții.  

Aventura America Express se încheie pentru noi în seara aceasta, dar va rămâne pentru tot restul vieții noastre în suflet. Am avut ocazia să trăim cele mai unice și intense momente, ne bucurăm enorm pentru că am jucat acest minunat joc cu niște echipe formate din oameni minunați și frumoși! Vă mulțumim tuturor din suflet pentru susținere și pentru toate mesajele frumoase! PS: nu scăpați de noi așa repede pentru că urmează multe surprize din partea noastră! Vă iubim și …. AMERICA EXPRESS CONTINUĂ!!!!!!!!” au transmis Romică și Cătălin Țociu. 

Romică și Cătălin Țociu, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cătălin Țociu, scrisoare pentru tatăl lui 

Ediția de aseară, 20 decembrie 2023, a emisiunii America Express a început cu un moment extrem de emoționant. Concurenții și-au cititi scrisorile pe care le-au primit de la perechile lor. Cuvintele emoționante au fost așternute pe hârtie când concurenții au fost separați în cursă.  

Scrisoarea pe care Cătălin Țociu i-a dedicat-o tatălui său i-a făcut pe toți să plângă, iar Romică Țociu a fost mândru și fericit să afle ce gândește fiul său.  

„Dragă tată, îți mulțumesc pentru absolut tot, pentru cine sunt, pentru ce am devenit. Mi-ai arătat cum ar trebui să fiu și sper din tot sufletul că ești mândru de mine. Pe tot parcursul nostru în America Express, mi-ai arătat cât de puternic ești și dacă ne punem împreună putem să mutăm și munții. Mi-aș dori să vezi cât de bun ești și să nu mai zici niciodată că nu poți să faci ceva. Am trecut prin atât de multe lucruri frumoase și grele împreună și vreau să îți mulțumesc pentru toată susținerea ta. Am ajuns să fiu soț și tată… Mi-ai arătat cum ar trebui să fiu un soț care își iubește familia și fiecare clipă petrecută cu copiii o fac exact cum am văzut la tine, cu dragoste, cu veselie, așa cum tu mi-ai oferit totul, așa ofer și eu lor. Știu cât de greu ți-a fost de-a lungul anilor și cât de mult ai tras pentru noi ca să ne fie bine. Ai reușit lucruri pe care nimeni nu le-ar fi putut face. Îți mulțumesc din suflet pentru absolut tot. Să știi că sunt cel mai mândru copil că am un așa tată cum nu s-a mai pomenit! Sunt mândru că port numele Țociu și pot și eu și Daria să îl ducem mai departe! Te iubesc și îți mulțumesc!”, este scrisoarea lui Cătălin Țociu pentru tatăl lui.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton