Homepage  / Vedete româneşti

Romică și Cătălin Țociu, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. Care sunt echipele finaliste

Romică și Cătălin Țociu, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. Care sunt echipele finaliste
15

de Roxana Mirea,

Romică și Cătălin Țociu au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. Ei, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au intrat în cursa pentru ultima șansă, după ce Irina Fodor a anunțat că Alexia și Aris Eram sunt prima echipă finalistă de pe Drumul Aurului.  

Romică și Cătălin Țociu, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Aseară, 20 decembrie 2023, după o cursă complicată la ultima șansă, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor. Ultimii ajunși la pupitrul prezentatoarei TV au fost Romică și Cătălin Țociu. 

„O să deschid cutia pentru că nu cred că ea mai conține un secret pentru cineva! Era clar, nu avem de ce să ne ascundem! În finală intră doar trei cupluri, trei perechi! Este ultima oară când deschid această cutie, este ultima oară când vedem Soarele, fie el roșu sau verde, în această formă, așa că Laura și Sânziana, felicitări, sunteți în finala America Express, sezonul 6!”, a spus Irina Fodor. „Da, Giulia și Vlad, sunteți în Finală!”, a mai completat Irina Fodor. 

Romică și Cătălin Țociu, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Romică Țociu, după ce el și Cătălin au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Romică Țociu, la vârsta de 61 de ani, a făcut față tuturor probelor, iar forța și determinarea lui sunt un exemplu pentru mulți.  

Nu mă așteptam vreodată să îmi placă atât de mult de Romică și de Cătălin când am plecat de acasă. Noi am zis că Romică și Cătălin o să plece primii din competiție. Nu mă așteptam ca Romică să fie atât de mișto și plin de viață și competitiv. Cătălin e un om pe care ș-am descoperit aici și mi se pare un om atât de bun. Amândoi sunt o familie atât de frumoasă”, a spus Laura Giurcanu.

„Am stat alături de ei aproape două luni de zile. Eu nu-i cunoșteam pe niciunul dintre ei. Amândoi au format o echipă extraordinară. Nota 10 și jos pălăria”, a spus și Alexia Eram. 

Chiar nu mă așteptam la așa cuvinte frumoase. Au vorbit așa de frumos și le mulțumesc acum pentru cuvintele astea și le mai mulțumesc pentru că știu să fie prieteni, știu să fie gașcă, știu să joace frumos. Pentru noi, tot ce s-a întâmplat în America Express a fost la superlativ! Nu am crezut o clipă, mă repet, că am să pot să îmi întrec toate fricile pe care le-am avut, la care nici nu mă gândeam… Deci dacă cineva îmi spunea mie că eu fac traseul ăla la pompieri…îl băteam! A fost o adevărată performanță, pentru că trebuie să ai niște calități să ajungi până în stage-ul 9. E foarte complicat și totuși noi doi am găsit cheia!”, a mărturisit Romică Țociu. 

Echipele finaliste de la America Express 2023, sezonul 2 

Irina Fodor a anunțat aseară, 20 decembrie 2023, care este prima echipă care a ajuns în marea finală a competiției America Express, sezonul 2. După ce a făcut bilanțul, Irina Fodor a anunțat: „Am un bilet de aur și acest bilet de aur merge la voi, dragii mei! Alexia și Aris sunt în finala America Express!”  

După cursa pentru ultima șansă, Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Vlad Huidu și Giulia Anghelescu și-au asigurat locul în marea finală.  

Așadar, cele trei echipe finaliste de la America Express 2023, sezonul 2, sunt Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu. 

Careul din seara aceasta_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 15

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton