; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanul lui Vince Flynn, „Asasin American”, apare și în limba română

Romanul lui Vince Flynn, „Asasin American”, apare și în limba română

27 February 2018

Editura Preda Publishing a lansat cartea „Asasin American', de Vince Flynn, prima traducere în limba română.

Anul trecut, a avut premiera pe ecranele românești a filmului adaptat după cartea „Asasin American', în regia lui Michael Cuesta și avându-i în rolurile principale pe Dylan O’Brien și Michael Keaton. Pentru fanii peliculei, și nu numai, Editura Preda Publishing a tradus în română și lansat cartea care a stat la baza filmului.

Este povestea întâlnirii dintre două personaje. Pe de o parte, Thomas Stansfield, Director de Operațiuni al CIA și veteran al Războiului Rece, care vrea să înființeze o echipă de operațiuni clandestine, un grup de agenți care să-și desfășoare activitatea în afara structurilor de comandă. Pe de alta, Mitch Rapp, care și-a pierdut logodnica în urma unui atac terorist.

Vince Flynn (1966-2013) s-a născut în Saint Paul, Minnesota. Absolvent al Academiei Saint Thomas (1984) și Universității St. Thomas (1989), Flynn decide, în 1991, să renunțe la o promițătoare carieră în marketing pentru a deveni pilot în Forțele Aeriene ale SUA. Este autorul a treisprezece thrillere politice, dintre care douăsprezece îl au ca personaj central pe Mitch Rapp.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare