; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Holograf sărbătoreşte iubirea în stil românesc, de Dragobete

15 February 2010

Veteranii de la „Holograf' îi aşteaptă pe îndrăgostiţii de toate vârstele la o reprezentaţie specială – „Holograf de Dragobete' -, care va fi împărţită în două concerte, pe 24 şi 25 februarie, la Sala Palatului din Capitală. Spectacolul vine la aproape un an de la lansarea discului „Primăvara începe cu tine', al 14-lea din cei aproape 30 de ani de existenţă ai trupei. Pe compilaţia de tip „best of' s-au regăsit cele mai cunoscute 15 balade ale formaţiei.

Pentru îndrăgostiţii români
„Prea ne-am dat cu americanii', spune Dan Bittman când vine vorba de programarea concertelor tocmai de Dragobete. „Uităm că sărbătoarea noastră nu e Sfântul Valentin, ci Dragobetele. Am vrut să facem pe româneşte, de-asta am pus două spectacole de ziua îndrăgostiţilor români, nu americani', explică el cu un zâmbet.
În ce priveşte numărul fanilor pe care îi aşteaptă la „Holograf de Dragobete', Bittman estimează „cel puţin opt mii de oameni la cele două concerte'.
Când vine vorba de un nou disc Holograf, Bittman nu e foarte optimist: „Plănuim să lansăm un material, dar vorba lui Mugurel (Vrabete, basistul trupei, n.r.), de ce să mai lansăm? Apare a doua zi pe internet! Nouă ne placem ceea ce facem, însă în noile condiţii ai senzaţia că eşti furat'.

Citiţi textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare