Homepage  / Vedete româneşti

Romanița Iovan este o mamă modernă și înțelegătoare. Creatoarea de modă este gata să iasă în club cu fiul de 17 ani

Romanița Iovan este o mamă modernă și înțelegătoare. Creatoarea de modă este gata să iasă în club cu fiul de 17 ani
7

de Cristina Țapu,

Recent, Romanița Iovan și fiul ei în vârstă de 17 ani au participat la un eveniment important în București. Faimoasa creatoare de modă a discutat despre legătura extraordinară pe care o împărtășește cu fiul său. Creatoarea de modă are planuri mari pentru anul 2024 și nu exclude să petreacă majoratul lui Albert în club alături de sărbătorit și de grupul său de prieteni.

Romanița Iovan este o mamă modernă și este gata să iasă în club cu fiul adolescent

Romanița Iovan s-a dedicat trup și suflet creșterii lui Albert după decesul pilotului Adrian Iovan, cel care îi era tată băiatului. Provocările nu au fost puține, însă Romanița a făcut o treabă excelentă, iar astăzi Albert este un tânăr frumos, talentat și educat.

Creatoarea de modă și Albert au o relație extraordinară, iar Romanița abia așteaptă momentul în care va ieși în club alături de adolescentul care va deveni major anul viitor.

romanita-iovan-si-albert-9-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pentru anul viitor, îmi doresc ca la 60 de ani să îmi petrec ziua de naștere, una dintre petreceri să fie împreună, pentru că ne serbăm în aceeași zi, să fie undeva pe mare.

„El deja iese în cluburi și chiar așa, ce-ar fi să merg și eu? O să merg și eu! Este o idee bună! O să vin și la petrecerea lui din club cu băieții. ”, a declarat Romanița Iovan, conform Impact.

Albert Iovan a moștenit pasiunea părinților pentru modă și pilotaj

Albert Iovan, fiul Romaniței și al regretatului pilot Adrian Iovan, are doar 17 ani și multe planuri. La vârsta la care mulți adolescenți nu se gândesc prea mult la viitor, Adrian știe deja ce-și dorește să facă și muncește din greu pentru ca visele sale să devină realitate. Romanița este nespus de mândră de fiul ei și are numai cuvinte de laudă.

Albert Iovan are 17 ani și se pare că a moștenit pasiunile ambilor părinți. Este interesat de pilotaj, nu al avionelor, ci mașinilor de curse și este fascinat și de industria modei. De altfel, a făcut deja primii pași în această direcție, spre surprinderea și satisfacția mamei Romanița.

Albert este fiul de 17 ani al Romaniței Iovan și pilotului Adrian Iovan. Cel din urmă a pierit în anul 2014 într-un accident cumplit care a avut loc în munții Apuseni. În fiecare an, Romanița și Albert obișnuiesc să meargă în locul în care s-a prăbușit avionul pilotat de Adrian pentru a-i aduce un omagiu acestuia. Creatoarea de modă a vorbit, în repetate rânduri, despre cât de greu i-a fost să îndeplinească rolul de mamă, dar și de tată pentru Albert, un copil deosebit de inteligent și curios.

Sursă foto: Instagram Romanița Iovan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton